Movies nowadays have too many special effects

Detta är ett tidsinställt inlägg, då ajg befinner mig i Nederländerna hela vecka 39. Jag kommer hem den 2 oktober igen!
Jag brukar inte vara sådan att jag lägger undan vissa saker under vissa årstider, jag brukar köra på det jag är sugen och det spelar ingen roll om det är ett korallfärgat nagellack på hösten eller ett vinrött på sommaren. Men för en gångs skull är jag sugen på så kallade "höstfärger" på nagellack. Dova och mörka lila färger, gröna, mörkblåa osv.
Jag tänkte visa er några typiska färger som jag är extra sugen på just nu!
  • En marinblått från Yves Rocher som jag inte hittar något namn på.
  • Mavala - Mexico, ett supersnyggt lila lack. Det snyggaste lila lacket jag äger. En storfavorit!
  • Kicks Make Up - Metro Grey, har inte målat med detta än, men är galet sugen på't.
  • IsaDora - Ashes to Ashes, kan inte få nog av detta!
  • H&M Nailpolish - Green, jag är alltid sugen på detta. Hade det på mig under hela min vistelse i Spanien och jag är sugen på det nu, så det är inget säsongsnagellack direkt.
  • China Glaze - Liquid Leather, ett svart lack behöver man alltid. Det hade jag på midsommar och det passar det kalla halvåret också!
  • H&M - Grey Sky, ett galet snyggt ljuslila lack.
  • H&M - Moody Model, detta är ett storfavorit, mycket likt OPI's "Ski Teal We Drop".

If that makes anyone less uncomfortable

Detta är ett tidsinställt inlägg, då ajg befinner mig i Nederländerna hela vecka 39. Jag kommer hem den 2 oktober igen!
Ett litet tips, om du ska sminka någon annan, köp engångsmascaraborstar! Även om det bara är en kompis du ska sminka eller familjemedlem, hygienen är lika viktigt oavsätt.
Om du använder mascaraborsten dagligen kommer bakterier från ögonen ned i tuben, och nästa dag kommer mer bakterier ned. Efter ett tag måste man slänga den, även om man är den enda som använt produkten. Men då om man använder den på andra människor, kommer deras bakterier ned i tuben också. Därför är det viktigt att använda engångsborstar när man sminkar andra.
Elf har ett paket med 12 st som kostar ca. 36 kr.

Stupid metric system


All the coughing really works my abs

Jag fick med mig en burk med läppbalsam från Kicks-pressfrukosten, ett nytt sådant och inför hösten behöver jag alla läppbalsam jag kan komma över. Mina läppar torkas ut ordentligt så fort det blir lite kallt och torrt väder. Just detta heter Fruit Gorilla and Friends Organic Lip Balm, och ja ännu en ekologisk produkt. Jag använder inte bara ekologiska produkter, men för mig är det ett stort plus. Om en produkt är ekologisk blir jag automatiskt sugen på att prova den.

 

Jag och en kompis hade kollat runt bland de olika dofterna ett tag innan jag fick denna och bland dofterna finns bland annat; Coco Safari, Sex on the Peach och Raspberry Night Fever. Den jag fick heter Orange Kiss och doftar härligt av apelsin. För starka dofter är ett minus men denna är behaglig och inte för "på".


Ett litet minus för att den är i en burk, att gå tillbaka med fingrarna i samma burk hela tiden är inte särskilt hygieniskt, speciellt inte om man tar med den i väska till exempel och bara drar fram den och sticker ned fingrarna i den.


När det kommer till själva produkten är jag faktiskt inte helt nöjd. Doften och att den är ekologisk är stora plus, men ett läppbalsam måste ändå hålla måtten när det gäller att mjukgöra läpparna, som faktiskt är produktens uppgift. Produkten är väldigt hård i formulan och den är ganska odryg så man får kleta på en hel del. Den känns lite oljig på läpparna men ändå riktigt skön. Men jag räcker mig efter mer hela tiden då det inte känns som den går riktigt in i läpparna och jag blir snabbt torr igen.


Jag ville verkligen gilla detta läppbalsam då de har ett samarbete med en organisation som heter The Dian Fossey Gorilla Fund, för varje tusende produkt som produceras apdoteras en bergsgorilla. Hur bra är inte det?


I love watching it, I love playing it, I love all of it

Det är konstigt att vara sjuk, man har ingen energi och hur mycket energi samtidigt. Jag har lust att göra massvis med olika saker, men eftersom jag är förkyld orkar jag inte. Det är jätteirriterande. Är det så för er också när nu är sjuka? Så är det alltid för mig.
Jag bestämde mig för att göra något som inte krävdes mycket fysik förmåga, jag förbereder en massa tidsinställda inlägg för nästa vecka! Det känns så dumt att det ska vara tomt här en vecka, så jag fick göra något åt det. Det kommer inte uppdateras varje dag och jag kommer heller inte kunna svara på några kommentarer, så om ni kommenterar, jag kommer se och svara på dem när jag kommer hem.


Jag tänkte också visa er en produkt som jag har använt riktigt mycket ända sen jag fick den. Det är en handkräm från Estelle & Thild. Den luktar Neroli och Bergamot och den doftar ljuvligt. Jag har provat många hudkrämer som luktar bergamot men alla luktar alldeles för mycket. Denna luktar behagligt men doften sitter inte i för länge.
Lite historia bakom doften "neroli". Neroli-doften kommer ifrån essensen från
pomerandsträd. På 1700-talet använde prinssesan av Nerola, Italien doften till att
parfymera sina handskar och badkar med. Denna doft har fått namnet Neroli.
(källa: estellethild.se)
Den sjunker in i händerna snabbt och lägger inte en glansig yta uppe på huden, den gör alla saker en bra handkräm ska, enligt mig. Ett sjukt stort plus är att den är ekologisk. Alla Etelle & Thilds produkter är ekologiska vilket är hur bra som helst. Den får en stor tumme upp av mig!
Etelle & Thild Ecorganic Hand Cream Neroli Bergamot (175 kr på t.ex Kicks)

High V

Jag har lyckats dra på mig en förkyldning och därför har det stått tomt här. Jag kommer uppdatera så snart jag kan, men nu känns det skönare att sova faktiskt.
Ville bara säga att jag kommer shoppa järnet i Nederländerna nu när jag tagit reda på att Inglot har en butik precis bredvid Van Gogh-museet som vi kommer besöka. Wooohoo!

She's taller than all of the women in my family combined

Triss i grönt! Lite minishopping, jag köpte på mig en ansiktstvätt och kräm, samt en ny av favoritdeon. Tänkte inte först på att alla treskerna var gröna, haha!
Garnier Nordic Essentials Refreshing cleansing gel och 24h Moisturising Day Cream fick det bli denna gången. Mina förväntningar är inte höga och jag får se om de funkar eller om de torkar ut min hy totalt. Jag har de senaste dagarna (!) blivit supertorr. Fick tipset om att dricka mycket vatten och det har jag hört att det är bra för huden osv. men jag har aldrig tänkt på att jag dricker för lite, men jag dricker inte mycket vatten direkt. Ska bättra mig på den fronten och se om jag märker någon skillnad, annars frå jag väl köpa lite produkter för torr hud. Något serum kanske skulle göra saker bättre.
Deon är en nödvändighet som var slut, bara något jag behövde ha. Dove Go Fresh, den är ett bra budgetkap!

Your love lets me orbit the moon twice and return safely

Såhär såg jag ut idag. Ska träffa lite vänner senare idag så jag gjorde inget storslaget och jag hade stor lust att prova en utav mina nya Wet n Wild-paletter "Sweet as Candy" (ni kan se bilder på den här och här) Jag har bara provat den lite innan. Tyckte den var riktigt bra, när man tänker på priset är det en riktigt bra palett. Behändig och praktiskt att ta med när man reser och galet snygga färger. Ett riktigt litet fynd!
Produktlista kommer senare, nu måste jag sticka!

I know you love crappy old stuff no one cares about

Dag 24 - Var förvarar du ditt smink? Visa din sminksamling!
Bara fyra frågor kvar, och det känns som jag har lagt ned det att göra en varje dag.. Haha, min blogg mina regler!
Hur jag förvarar mitt smink är lite kaotiskt. Jag har grejer utspridda över hela mitt smink bord och lådor högt och lågt. Kolla själv.
Till vänster har jag mina hårsaker och i den svarta necessären har jag en stor del av mina nagellack. I de prickiga burkarna står mina borstar, förutom några som behöver tvättas som ligger framför dem. Sedan har jag lite olika saker bara liggande bredvid, min ögonfransbörjare, mitt puder och primers. Jag har bara inte bestämt hur jag ska förvara allt riktigt än, det är verkligen ett oändligt jobb. I ett glas som står i mitten, något åt höger, står mina mascaror, eyeliners osv. Även mina ögonskuggsprimers.
I lådorna överst har jag (f. v) läppstift och i den andra har jag läppglans, läppbalsam och läpp pennor. De nedre lådorna har jag ögonskuggor i den första (f. v) och i den andra har jag rouge, min foundations och lite andra ansiktsgrejer. Mina paletter ligger framför alla burkar.
I lådorna som är på vardra sida har jag, i den vänstra, body butters, hudlotions, min borste och mina necessärer bland annat. I den andra alltså den till höger har jag smink jag aldrig använder. Ett löst puder, min 88-palett och jag tror även jag har någon duschtvål. Lite blandat alltså.
Det är min sminksamling. Den är inte särskilt stor men det är inte stoleken som räknas.

Ultimately, we only see what we want to see when we're ready to see it

Dag 23 - Berätta om din hudvård!
Jag har inte mycket att säga om den just nu. Det var längesedan jag tog så här dåligt hand om min hy, så just nu känns mitt ansikte supertorrt, vilket är konstigt då jag använder en fuktkräm till normal till torr hy.
Jag använder Lumenes ögonmakeupremover för att ta bort just ögonmakeupen. Den skrev jag ett par rader om här. Jag använder Lumenes rengöringslotion också, som är näst intill slut. Den skrev jag en recension på för inte så längesedan, den finns här.
Sedan har jag precis börjat använda en fuktkräm från bareMinerals, Purely Nourishing Moisturizer, mer om den kanske jag skriver om senare och om jag gör det måste jag hinna använda den ett tag. Det tar ungefär fyra till sex veckor för huden att anpassa sig till en ny produkt, innan den tiden vet man egentligen inte om den passar just din hy.
En gång i tiden tog jag så här bra hand om min hy, nu är det sisådär.


He took the five of spades

Dag 22 - Vilka produkter finns alltid med i din sminkväska?
Jag brukar inte gå runt och bära på en sminkväska, till skolan proppar jag bara ned ett puder och dagens läppkombo. Jag har nästan alltid med mig ett puder till skolan ifall jag blir blank i t-zonen, nu när det är lite torrare i luften brukar jag skippa det och bara ta med mig mitt läppstift eller vad det nu är jag har på läpparna för dagen.
Mitt puder från L'oréal är något mörbultat efter att ha blivit medsläpad överallt. Locket är helt löst så det fixar jag med hjälp av ett gummiband som från början satt på ett knippe sparris, haha! Jag är något sorglig ibland. Jag behöver ändå köpa ett nytt inom en snar framtid, jag börjar bli något trött på att behöva sätta på och av gummibandet hela tiden (och det är snart slut får jag tillägga)
Läppstift osv tar jag med mig för att jag äter, dricker och pratar i skolan och det nöts lätt bort efter ett tag så jag vill gärna vara beredd att fixa till det lite.

We're Bar-man and Robin

Vill tipsa om en supertävling! En till Inglot-tävling hos samma tjej som hade den förra som jag vann för ett tag sedan! Hon håller nu en till tävling och om det är möjligt är denna ännu bättre! Läs mer om tävlingen här!

Her name was Strawberry!

Lite swatches var det här! Wet n Wild-paletterna jag köpte häromdagen. Klicka här för att se bättre bilder på själva paletterna. Jag har varit lite stressad i skolan just nu, därför är det lite glest bland inläggen. Vädret gör att bilderna blir sådär, och jag vill inte ha "sådär"-bilder, men det får ordnas, haha!
Jag ville bara nämna att jag kommer åka till Nederländerna vecka 39, kommer antagligen fixa ihop lite tidsinställda inlägg men då kommer det bli ännu glesare, men då har kag något bättre att skylla på i alla fall. Hoppas det finns bra och billig shopping i Nederländerna, har ju aldrig varit där. Spännande!
Nu babblar jag, godkväll.
Wet n Wild "Sweet as Candy"
Wet n Wild "Cool as a Cucumber"


Who really wants to sit here and listen to me blab about bridges for an hour?

Dag 21 - Vilken är din favoritremover för ögonsmink?
Min favorit kommer från Lumene. Den duger bra, jag har skrivit en liten recension på den för längesedan och den kan ni hitta här. Jag tror att det till och med var min första recension så kvaliten på den är sådär.
Men denna removern är helt okej, den är oljebaserad så man måste skaka den och den tar enkelt bort ögonsmink. Det står att den ska ta bort  vattenfast ögonsmink men jag vet inte riktigt hur den är för det då jag inte använder det.

Well I do want you, so be brave and want me back

Dag 20 - Lista dina favoritpaletter med rouge och ögonskugga!
Jag ligger lite efter men jag kör på.
Jag äger inga rougepaletter, men ni kan läsa om mina favoritrouge HÄR. Jag har några paletter med ögonskuggor men jag har två superfavoriter. The Naked Palette från Urban Decay är en stor favorit, jag använder den nästan varje dag. Färgerna är så användbara och jag gillar att man kan göra så många olika typer av sminkningar med den. Eftersom det finns lite mörkare nyanser, en glittrig svart och en gråaktigt färg, men att det också finns ljus nyanser så gör det den så användbar.
Jag har en palett från märket Inglot, som jag har vunnit på bloggen Makeup by Sylle. Den har blivit en stor favorit. Färgerna är också superanvändbara och dessa är lite mer åt det glittriga hållet än de i The Naked Palette, vilket kan vara bra att ha om man känner för det. Jag har gjort många guldiga sotningar med denna.

I've been in these overalls for an hour and a half

Jag spenderade nästan hela dagen på Gekås, Ullared igår därav ingen uppdatering. Jag hittade några godbitar men vädret gör att bilderna blir dåliga och det är lite svårt med swatches. Det får jag fixa någon annan dag.
Jag har nämligen hittat lite Wet n Wild-produkter! Åh som jag har letat, många säger att de har hittat i sina mataffärer och så, men jag har letat överallt men inte hittat dem. Jag blev otroligt överraskad att de hade märket på Gekås, min kusin tyckte jag blev lite väl glad, haha!
Två paletter och en geleyeliner fick det bli. Paletterna heter "Cool as a Cucumber" och "Sweet as Candy". Eyelinern är en vanlig svart, min första i gelformula!
Alla tre kostade 30 kr styck, helt galet!

"Cool as a Cucumber"
"Sweet as Candy" och som sagt får swatches vänta tills solen tittar fram igen.

Is that because you’re out of toner?

Såhär såg jag ut idag. Rockade ett bortglömt Elf-läppstift i färgen Voodoo, det är perfekt nu till hösten. Jag hade bara lite på mig idag, men man kan verkligen bygga upp färgen.
En lite murrigare vardagsröd nyans! Och att detta stift kosta 15 kr gör mig ständigt förvånad.
Produkter
Ansiktet:
Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 25
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked Palette - Virgin och Hustle (favoritkombon just nu!)
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
Elf Lipstick - Voodoo

The only thing weird would be if someone didn't like Mexican food, because I'm making fajitas

Jag fick en liten fråga om Lumenes produkter för känslig hy jag visade upp här. Jag börja använde de i slutet av maj och jag har lite kvar av deras rengöringslotion, så produkterna höll ut i ungefär 3 månader. Det tycker jag är rätt bra ändå. Frågan handlade om att skriva en recension på de produkterna.
Visst kan jag göra det. Jag har haft lite blandade reaktioner till dessa produkter. Det brukar i och för sig alltid hända när man byter produkter, att det tar ett tag för huden att vänja sig vid dem. Huden kan alltså kännas/bli något sämre i början av en ny hudvårdrutin. Vissa fall går huden tillbaka eller blir bättre när den vant sig eller så blir det inte bättre och det märker man inte förrän man har provat produkterna i alla fall under en månad.
Lumene Sensitive Touch Cleansing Emulsion (89 kr på Kicks)
Jag kan börja berätta om mina erfarenheter när det gäller seriens rengöringslotion. De beskriver den som mild och den är anpassad för känslig hy, för alla hudtyper. Eftersom känslig hy inte är en hudtyp utan något man då har kombinerat med till exempel torr hy osv.
Jag tycker denna är väldigt återfuktande och den känns otroligt skön att applicera i ansiktet. Den har heller ingen jobbig doft, för mig är det bättre att använda en parfym eller liknande istället för att trycka in massa dofter i alla produkter man använder. Många gånger är det just doften som gör att huden bli irriterad, och eftersom just denna är för känslig hy är det ett stort plus. Om den skulle innehålla doft skulle det vara en stor paradox att den skulla vara passande för känslig hy.
Jag har känslig hy och denna irriterar inte min hy ett dugg. Den gör huden mjuk och behaglig. Eftersom den är så återfuktande känns det som det tar överhand och den inte gör sitt jobb när det gäller rengöring. Den rengör säkert men jag får ändå känslan av att den inte rengör på djupet. Jag är ofta inte så där jätteintresserad av rengöringslotions då jag ofta får känslan av att jag inte blir riktigt ren.
Och när det kommer till orenheter som finnar och pormaskar finns det bättre alternativ skulle jag tro. Den håller min hy i schack men den hjälper inte till med skyddandet av just det. Det känns som det inte är produktens syfte heller. Eftersom jag är kombinerad och känslig i min hy skulle den passa det, men den skulle passa torr hy bättre tror jag. Därför är den säkert toppen nu när vädret blir kallare och kallare, och luften blir torrare och torrare. Den är definitivt bra till känslig hy.
Positivt
  • Återfuktande
  • Irriterar inte känslig hy (precis som den lovar)
Negativt
  • Känns som den inte gör huden tillräckligt ren
  • Varken hjälper eller stjälper (vilket jag ser som negativt)
Lumene Sensitive Touch Daily Moisture Lotion (165 kr på Kicks)
Den kompliterande hudkrämen, eller ansiktslotionen (det är alltid svårt att böja det ordet tycker jag, borde det inte finnas något svenskt ord?) Den finns som både lotion och kräm, då krämen är något fetare och passar fet hy lite bättre. Jag blev rekomenderad att prova den lättare ansiktslotionen. Denna har jag väldigt svårt att bestämma mig om den är bra eller inte också. Den återfuktar bra, men jag får en känsla (många känslor jag känner nu då!) av att den täpper igen  och låter inte min hud andas, på något vis. Den känns sådär på huden även fast det ska vara den lättare varianten av fuktkräm, den känns väldigt tung.
Den, precis som men rengöringen, låter min hy vara precis likadan som den var innan, den hjälper inte till att göra den bättre men den försämrar inte huden häller. Jag är ganska känslig när det kommer till återfuktare, det är många som inte funkar för mig så denna var väl helt okej. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga om den.
Positivt
  • Återfuktar ganska bra
  • Ganska dryg
Negativt
  • Känslan att den täpper till porerna
  • Varken hjälper eller stjälper (precis som med rengöringen)
Jag kommer nog inte köpa dem igen, mest på grund utav att de inte passade min hudtyp och att det var inte bättre än medelmåtta. De passar nog en torrar hud, och som jag sa tidigare är det bra att satsa på lite fetare produkter till hösten/vintern. Det jag tänkte på också var att jag var ganska nära på att ge upp på dessa produkter, precis i början. Först kändes de superbra, sedan inte alls bra men nu på slutet kändes de helt okej. Jag letar efter något som är mer än okej.

Hey, what's my "but"? You know, I'm really nice, but...

Dag 19 - Vilken är din bästa makeupborste/pensel?
Jag har ingen favoritborste så sätt, men jag kan säga vilket typ av borstar jag oftast använder. Jag använder en ganska mjuk ögonskuggsborste till att packa på färg på ögonlocket och få färgen sådär härligt intensiv. Jag använder den också till att tona ut färgen på ett mer kontrollerat sätt alltså att man har mer kontroll över var ögonskuggan hamnar.
Min andra favorit, för jag kunde inte bara välja en såklart, är en stor, fluffig borste. De är galet bra till allt tycker jag. Jag använder de till att lägga en ljus bas färg över hela ögonlocken, när man använder en mindre blir det ofta för mycket färg, anser jag. Sedan använder jag den till att tona ut ögonskuggor naturligtvis. Det skapar ett naturligare och en mer finslipad ögonsminkning, tycker jag.
Vi har alla olika erfarenheter och tycker om att använda olika borstar och penslar när vi sminkar oss, men de är mina favoriter i alla fall. De på bilden är ett exempel på hur de borstarna kan se ut (det finns så otroligt många varianter men de gillar jag!)

Let's go buy something that's bad for us then sue the people who made it, that's American

Recension på gång. Jag ska försöka att inte göra en superlång text, jag ska försöka fatta mig kort om I Love... Vanilla & Ice Cream Exfoliating Shower Smoothie i Vanilla & Ice Cream. Det är ett väldigt fint sätt att säga "kroppsskrubb". Jag fick denna i goodie-bagen från Kicks pressfrukost och jag har provat det ett par gånger, men jag känner mig inte nöjd alls faktiskt.
Det jag letar hos en skrubb är att den ska vara återfuktande och att det ska lämna huder riktigt len. Om man ser bort ifrån just exfiólieringen i produkten och bara ser på duschkrämen är den inte särskilt återfuktande. Jag känner att jag måste återfukta huden direkt, då huden stramar lite annars. Exfolieringen är inte imponerande, det är små, små kulor som är väldigt få och utspridda. Det tar lång tid innan man känner att hela kroppen har blivit skrubbad.
Doften är stark men sitter, som vanligt när det gäller produkter man använder i duschen, inte i så länge efteråt. När man väl använder den fylls hela badrummet upp med en väldigt söt och sliskig doft. Inget jag är en jättestor fan av, men eftersom den finns i många olika dofter försöker jag att gå på bara produkten och inte doften, då man kan välja och vraka för att hitta sin favorit.
Positivt
  • Finns många olika dofter
  • Priset! (69 kr)
  • Fin förpackning
Negativt
  • För lite exfoliering (stort minus då det är produktens uppgift ändå)
  • Inte särskilt återfuktande
Summering: Fin utsida och pris, inte bra produkt. Man får bestämma själv vad det är som är viktigast.

You could not be more wrong, you could try but you would not be successful

Det börjar bli riktigt svårt att ta bra bilder på morgonen, det är börjar bli lite mörkt. Och just nu är det mulet dessutom. Jag får visa de jag fick till helt enkelt. Igår hade jag lite att göra och när jag väl tänkte ta ett pat bilder var det för mörkt (Planera mera!) Men jag ska bättra mig, haha! Så här såg jag ut idag i alla fall.
Produkter
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay The Naked Palette - Virgin och Hustle
Make Up Store Microshadow - Nox
IsaDoras Perfect Contour - Soft Black
MAC Eye Kohl - Fascinating
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara

So I can get super strong and punch you really hard in the face

Dag 18 - Brukar du använda lösfransar? Isåfall, i hela rader eller enskilda fransar?
Svaret kommer vara lika tråkigt som på bronzer-frågan. Jag har aldrig testat det, ser galet glammigt ut men jag har inte testat ändå. Vissa svar blir tråkiga.

There's no Anderson

Dag 17 - Vilken är din favoritmascara?
Min förra var Bare Escentuals Big Tease Mascara och den tyckte jag var riktigt bra. Men när jag fick Lancômes nya Doll Eyes i min fina goodie-bag, efter Kicks pressfrukost, blev den en stor favorit. Den är torr i formulan och den förlänger fransarna och eftersom den har en lite torrare formula känns det inte som den tynger ned fransarna. Den ger inte speciellt mycket volym, vilket jag inte har något större problem med så jag tycker det ofta ser lite fr mycket ut. Jag diggar långa, slanka och definierade fransar. Det är det Lancôme Hypnôse Doll Eyes ger och det är det jag letar efter i en mascara.
Vi har alla olika förväntingar på mascaror och vi vill att de ska göra olika saker eftersom våra fransar inte är idetiska. Om man letar efter en bra mascara, tänk på vad DU vill att en mascara ska göra. Vill du ha lite extra längd, eller kanske du vill kunna kleta på ett par lager utan att det blir klumpar. Sedan får man prova sig fram, prova de som säger sig göra just de sakerna du vill att den ska göra.
Man kan köpa båda på Kicks, men den från Bare Escentuals kommer jag inte ihåg priset på och Lancômes ligger runt 300 kr.

Okey, just walking down the street with some money in my pocket

Idag släpps Kicks nagellack! Man har kunnat köpa de i Kicks.se ett tag, men det är idag de släpps i affärerna. Jag kommer verkligen kolla in dem någon dag i veckan, måste hitta det grå/silvriga som min manikyr bestod av. Så himla snyggt!
Om ni har kollat in färgerna på Kicks.se, kommer ni köpa någon/några och vilka är dina favoriter?

Goodbye, Mr. Heckles. We'll try to keep it down

Dag 16 - Brukar du använda eyeliner? I såfall, vilken är din favorit?
Jag plöjer igenom frågorna, sakta men säkert..
Jag använder oftast eyeliner, antingen i pennform eller flytande. Jag har inte testat gelliner än men det finns med på min to-do-lista och har kikat lite efter MAC's Blacktrack Fluidline, men mer om det i något annat inlägg.
Jag gillar att piffa upp sminkningar genom att lägga flytande eyeliner på övre fransraden, ofta utvingad. Jag gillar den looken, men jag gillar också att ha en lite mer sotad look och då sträcker jag mig oftast efter pennliner. Jag använder också min penna till fransmarkering. Det kommer jag också visa mer vad det är och varför man gör det.
Jag gillar min flytande eyeliner från Sephoras egna sortiment och IsaDoras Perfect Contour i färgern Soft Black.

Jesus started the whole wait-three-days thing

Dag 15 - Brukar du använda ögonskuggsprimer? I så fall vilken är din favorit?
Va? Har redan svarat på den HÄR. Antar att de menade enbart ansiktsprimer i den frågan men jag antog att de handlade om primers i allmänhet. Jaja, right on track nu då.

A hot guy telling you when you can and can't pee? That's the dream

Dag 14 - Vilken/vilka formula gillar du bäst på ögonskugga - krämskugga, fast, löspuder, matt, skir eller skimmer?
Dagens fråga. Jag ska erkänna att jag börjar bli lite trött på frågor nu, men jag ska allt hålla ut.
Hm, vilken formula gillar jag bäst.. Det är en väldigt bra fråga men jag tror jag måste säga fast. Jag har inte många lösskuggor och helt ärligt känns det bara bökigt. Speciellt hanteringen utav de.
Krämskuggor är väldigt bra som baser men det är ingenting jag använder enskilt, jag måste ha någonting att fixera dem med annars blir det bara massa kladd för mig. Folk med lite torrare hy som inte har problem med att skuggor lägger sig i veck kanske kan använda dem för sig. Jag rekommenderar i alla fall att lägga en torr skugga uppepå.
Matt, skir eller skimmer? Jag diggar matta skuggor, men det är lite trixiga att få till. Man måste verkligen sudda ut kanterna och det kan vara lite svårt med matta skuggor tycker jag. Skimmriga skuggor är superfint, enligt mig. Det kan piffa till allt, vilka typer av sminkningar som helst. Från vardagssminkningar genom att lägga en ljus, skimmrig skugga över ögonlocket eller för att få en knorr på en mörk sotning. Favvon är nog ändå skimmriga.
Skira skuggor fattar jag inte meningen med. En ljus, skimmrig skugga funkar väl om man vill ha ett skirt resultat.

Check it out. It’s like it’s coming right at me

Så här ser jag ut idag.
Produkter
Ansiktet:
Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 25
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene Natural Blush - Charming Blush
Ögonen:
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppstift:
Claudia Lip Pencil - Chili
MAC - Ruby Woo

That's so not Raven

Dag 13 - Vilken är din favoritfärg på ögonmakeup?
Neutralt! Brun/brons/guld/beige, typ. Haha jag gillar att ha neutrala färger på ögonmakeupen för det är det jag har i skolan och då blir det att jag är mer van vid det. Jag får mer övning i det, men jag gillar också mörka/svarta/silvriga sotning. Perfekt nu när hösten är här, tycker jag.
Så därför kommer jag få lust exprimentera och använda lite mer ögonsmink, man får ju hoppas att svaret på denna frågan ändras med tiden och att svaret snart är alla färger!

RSS 2.0