Why don't we just bet air?


These are my good bye-guns - Those aren't real guns

Dag 12 - Brukar du använda bronzer? Favorit?
Svaret är nej. Jag har faktiskt inte ens ägt en bronzer.

There's a chance I'll wash up on shore with no identifiable finger prints or teeth

Lackade om till ett annat Kicks-lack, det fick bli "Fab Jean" och det var detta jag drogs till först, det är så galet snyggt. Jeansblått med skimmer, perfekt kombo!
Titta på det fina skimmret!

She said "Gleba"

Dag 11 - Använder du rouge? Vilken är favoriten?
Jag använder rouge praktiskt taget varje dag. Jag har inte många men jag använder alla och tycker mycket om de. Tre stycken äger jag, en från Make Up Store, en från Lumene och en från The Body Shop.
Jag kan tycka att det från Make Up Store är något svår att jobba med då den är så otroligt pigmenterad att det lätt blir för mycket.
De andra är väl lite sisådär, precis som med concealer skulle vilja ha ett rouge från MAC, men då det inte blivit av att jag köp något!
Make Up Store Blush - Fresh Rose, Lumene Natural Blush - Charming Blush och The Body Shop - Cheek Colour Nr 05

I call that I can call things

Dag 9 och 10 - Vilken är din favoritconcealer och vilket är ditt favoritpuder?
Eftersom jag inte la upp något fråga från 28-dagarsutmaningen igår kör jag två idag istället. Dagens och gårdagens frågor var inte så svåra att besvara och jag orkar inte skriva en massa bara för sakens skull. Ibland är korta svar bäst.
Jag använder inte concealer så därför har jag ingen favorit, funderar på att köpa en concealer från MAC. Jag får se.
Mitt favoritpuder är L'Oréal True Match Powder, jag har inte hittat något bättre men jag har heller inte letat då detta funkat helt okej. Jag har gått igenom ett par av dessa men jag känner mig sugen på att testa nått nytt.

But I hear that guy's awesome

En sådan här sminkning kan man göra med en rosa-guldig skugga. Jag är ivrig att göra något mer dramatiskt med skuggan, så ni får kika efter det i framtiden. Men jag exprimenterar fortsvarande med vilka skuggor som passar med den och så!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene Natural Blush - Charming Blush
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked Palette - Virgin, Naked och Buck
Make Up Store Microshadow - Nox
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
Läppbalsam

It must have cost you quite a few dubloons

När jag var på Kicks pressfrukost erbjöd de 20% rabatt på allt och det nyttjade jag såklart! Jag köpt Microshadow - Nox från Make Up Store, den har jag kikat på väldigt länge!
En rosa-guldigt skugga som är snygg på hela locket för sig själv men även med bruna skuggor. En sådan här nyans har jag skrivit om tidigare att jag varit på jakt efter och jag har använt skuggan varje dag sedan jag köpte den, så det säger ju någonting om den.
Kika in senare idag för en sminkning med Nox är på väg!

Or should I say "Chan-berries"?

Dag 8 - Brukar du använda primer? Favoriten?
Jag brukar använda primer för både ansiktet och ögonen.
Jag börjar med ögonen eftersom jag bara har en till dem, jag använder Urban Decay Eyeshadow Primer Potion och den funkar tillräckligt bra till mig, jag har väldiga problem med att skuggan lägger sig i ögongloben och färgerna blir så mycket snyggare med primer så en primer, vilken sort som helst, är att rekommendera! Jag har köpt den på lookfantastic.com. Jag har testat Make Up Stores skuggprimer också och gillade den, annars har jag inte provat fler. Jag har hört bra saker om Lumenes också.
Till ansiktet använder jag antingen Cliniderm Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 25 eller L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer. Cliniderms är bättre på att hålla ansiktet matt, uppenbarligen, medan L'oréals är bättre på att dölja stora porer och jag väljer olika från dag till dag. Det beror på vad jag känner för just den dagen.

We have to go give our toasts now, about love

Manikyren från pressfrukosten på Kicks såg ut såhär! Ett av Kicks 40 lack, men oturligt nog fanns inte det här med i goodie-bagen.. Jag får nog ta och köpa det här när det kommer ut i butikerna, för det är så jäklans snyggt!
Jag har OPI's nagelolja och baslack som underlag, sedan har jag också Seche Vite snabbtorkande överlack uppepå. Dessa kommer jag skriva upp på önskelistan också! Allt finns att köpa på Kicks.
Blyertsgrå-silvrigt, jag kommer tyvärr inte ihåg vad det hette men det kan jag ta reda på när det kommit ut i butik för detta ska jag ha!

You've been Bamboozled!

Dag 7 - Brukar du använda foundation? Isåfall vilken är din färg och favorit? Flytande, fast eller mineral?
Jag brukar använda flytande foundation i den ljusate möjliga, i alla fall i de flesta fall. Eftersom jag är såpass ljus så kollat jag alltid den ljusaste först. Jag gillar Lumene Natural Code Matt Makeup i färgen Cream. Jag har också testat Clinique Superbalanced makeup, den är lite åt det dyrare hållet, men åh så bra till min kombinationshy!
(Haha, har inte tänkt på det innan men det är inte mina fingrar, det är min kompis som har tagit kortet)

Fried stuff with cheese!

Kicks nagellack är först ut från Kicks egna sortiment och jag har fått chansen att testa 6 st av de 40 olika färger som kommer lanseras vecka 36.De kommer då kosta 39 kr/st. Jag kommer testa dem allteftersom! Någon som vill att jag börjar med någon speciell?

You see, I say 'yawn' because when I actually yawn, you don't get it

Dag 6 - Vilket är ditt favoritmärke på makeup? Var köper du din makeup?
Vilka svåra fråger! Jag har många favoriter eftersom olika märken är bra på olika saker enligt mig. För att nämna några märken; MAC, Make Up Store, IsaDora och Urban Decay. Det är svårt för mig att jämnföra och kora en vinnare eftersom jag har provat olika delar utav de olika märkenas sortiment och långt ifrån hela sortimenten. MAC anser jag gör otroliga läppstift, Make Up Stores ögonskuggor is the bomb och det är också Urban Decays. Jag provar gärna olika märken än att hålla fast vid ett.
När jag köper smink i butik blir det ofta Kicks, Make Up Store eller över disk på till exempel Åhlens eller NK. Vi har ju inte så många olika ställen att gå till eftersom utbudet och efterfrågan måste hållas i schack. När det gäller nätet gillar jag lookfantastic.com, cherryculture.com och eyesfacelips.se.

One. No, 10, you said 10, you can't take that back!

Nyfikna vad den otroligt generösa goodie-bagen innehöll? Jag är så otroligt peppad på att testa alla prylar!
Från vänster:
Tester från Korres
Anatomicals - Smother Superior (nun better) Bergamot and Green Ginger Body Butter
Fruit Gorilla & Friends The Caring Lipbalm - Orange Kiss
Plumping color gloss - DuWop i färgen Coral Tree
Diesel EdP - Loverdose
6 st nagellack från Kicks Make Up
Nagellack från Essie - A List
bareMinerals Purely Nourishing Moisturizer (Normal till Torr hy)
Korres Body Butter - Quince
Estelle & Thild Ecorganic Hand Cream Neroli Bergamot
I love... Vanilla & Ice Cream Body Scrub
Exten-10 Instant Youth Boosting Moisturizer SPF 15
Doftprov på Elie Saab Le Parfum EdP
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Jag är nog mest nyfiken på Lancôme mascaran, Korres Body Butter, läppbalsamet, skrubben, nagellacken och fuktkrämen från bareMinerals. Fast hela goodie-bagen var ju fantastisk! Mer bilder på Kicks-lacken kommer senare. Jag kommer testa alla produkter allteftersom, så det kommer komma utlåtande som det mesta tror jag, fast inte med en gång. Låter det bra? Hojta bara till om ni vill se när bilder på något speciellt så fixar jag det!

This is a pie chart describing my favorite bars. This is a bar graph describing my favorit pies

I onsdags deltog jag i Kicks pressfrukost i Stockholm, en otroligt rolig erfarenhet och ett trevligt event. De gick igenom höstens nyheter och trender, de visade upp de nya Kicks Makeup Nagellacken och man blev ompysslad med manikyrer och makeup-artister fixade oss lite.
Vi fick ett välkomnande av ett härligt frukostbord med alla möjliga gobitar! Sedan, mingel mingel! Jag fick en manikyr gjord med ett av Kicks nya lack, den tänkte jag visa i ett senare inlägg.
De nya lacken vid manikyrdisken! Som sagt, mer info och bilder kommer senare.
Man kunde få sin makeup lagd av två av Kicks 200 makeup-artister. Jag fick en mossig grön sotning, men tyvärr tog jag inga kort. Det fick mig att bli galet sugen på Make Up Stores microshadow i färgen Girls best friend ..
Lite olika presentationer hölls. Till exempel om Kicks nyheter inför hösten och Kicks nya butikskoncept, att det ska vara enklare att botanisera själv bland alla produkter i butikerna.
Produkterna inför höster, t.ex Elie Saab och DKNYs parfymer, Essie nagellack, bareMinerals hudvård och läppbalsam från Fruits Gorilla & Friends, där var tusende burk som produceras adopterar de en bergsgorilla. De nämnde också att Kicks har adopterat 8 st bergsgorillor.
Vi fick alla med oss en riktigt fet goodie-bag med oss hem, ett inlägg om innehållet är
på gång!

That may involve the baby falling from a two-story window and me heroically catching it

Jag tänkte bara uppdatera och säga att jag kommer åka till Stockholm i morgon (tisdag 23 augusti) och kommer hem på onsdag. Jag åker dit för att jag ska vara med på en pressfrukost på Kicks! Det kommer bli så jäklans kul så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen! Jag kommer absolut uppdatera om detta senare i veckan så ni får se vad jag har varit med om.
Jag kommer alltså göra ett litet hopp när det gäller 28-dagarsutmaningen och jag kommer heller inte uppdatera på tisdag och jag får se hur jag gör på onsdag, men jag kommer hem ganska sent.
Ni får har det sjukt bra så hör ni ifrån mig om ett par dagar igen!

When I drink bourbon I get weirdly good at beatboxing

Dag 5 - Vilken är din favoritlook kvällstid?
Detta är också svårt att svara på. Det är väldigt sällan jag gör exakt samma sminkning, i alla fall när jag gör en lite mer avancerad. Då vill man ju hitta på nya saker! Sotningar brukar vara standard för många, och jag är också en sotning-lover. Nu på sommaren har jag kört på bronziga/bruna sotningar, men under vinterhalvåret kör jag nog mer åt de grå/silvriga hållet.
En av denna sommarens favoriter!
Vinterfavoriet ser nog mer ut såhär!

Open with a joke? It’s a university, not a comedy club

Jag vet att jag har visat detta lack tidigare men det är ju så fint! Jag körde med lite lättare täckning, jag har bara ett lager på bilden. Det ser nästan grått ut men det har en hint av lila. Görsnyggt!
Första dagen i skolan efter sommarlovet för mig idag, förresten. Kommer bli ett bra år!
IsaDora Wonder Nail - Ashes to Ashes

Mahatma Panda and Martin Luther Koala

Dag 4 - Vilken är din favoritlook dagtid?
Det är svårt att säga, nu på sommaren är det nog mascara och lite brun, lätt skuggning. På resten av året är det mer kreativt och roligare.
Under sommaren har jag nog sett ut såhär de flesta dagar (de jag sminkat mig på i alla fall) Det blir så mycket enklare att hitta på något spännande när jag ska någonstans, till exempel skolan eller så. Vädret har också bidragit lite till min svaka.
Jag tycker mycket om denna stilen också! Mer sådant till hösten, banne mig!

I think that bitch cracked my tooth

Nu blev det så att jag missade att lägga upp svaret på fråga 3 igår så det kommer idag istället! Dag 3 - Lista ditt favoritläppstift, gloss och penna!
Jag har många favoriter när det gäller läppgunk, men jag har försök att plocka ut guldkornen!
Läppstift - MAC Rebel
Gloss - Cliniderm Lip Protection Sun Gloss Natural Pearl och Lipgloss by H&M Azalea Glow
Läppenna - Lumene Lip Graphics Cinnamon Rose
MAC - Rebel
Har skrivit mycket om det tidigare men jag kan inte riktigt få nog av det, så galet snyggt! För att se det på läpparna har jag ett inlägg HÄR!
Cliniderm Lip Protection Sun Gloss - Natural Pearl
Detta är underbart fint, men eftersom det innehåller solskyddsfaktor brukar jag inte använda det när jag vet att jag kommer vara med på kort. Läs mer om det HÄR och läs min recension på det HÄR!
Lipgloss by H&M - Azalea Glow
Om jag inte vill ha på mig mitt Clinidermglans är detta alltid mitt go-to-gloss. Hur min sminkning än ser ut passar detta, det är supersnyggt till allt! Sminkning med detta hittar ni HÄR!
Lumene Lip Graphics - Cinnamon Rose
En så kallad "läppfärgad" läppenna. Jag har inte många läppennor, dels för jag är oftast för lat för att använda de jag redan har och jag tycker det räcker med en "läppfärgad" läppenna. Denna är super till det, men det har lite skimmer i sig. Supersnyggt! Jag tror inte att de gör dessa längre, dock!
För att komma till startinlägget för 28-dagarsutmaningen, klicka här!

I will wait in my S.U.V., blast me some speed-metal - 5.1 surround sound, heavy on the bass

Jag är galet sugen på The Body Shops nya produkter, speciellt deras nya foundations. De har nyligen presenterat att i September kommer komma ut med tre nya foundations som kommer heta Extra Virgin Mineral Foundations. De kommer vara anpassade efter olika hud typer och de innehåller 100% mineraler. Låter inte det hur bra som helst?
Extra Virgin Minerals Cream Compact Foundation SPF 15 (295 kr)
Detta är en krämfoundation som passar de som vill ha lite högre täckning på sin basmakeup. Den kan ge antingen medium eller hög täckning beroende på hur man lägger den. Det är denna jag är mest nyfiken på eftersom jag inte har något liknande. Fast jag vill egentligen inte säga något innan jag känt på de olika konsistenserna.
Extra Virgin Minerals Liquid Foundation SPF 30 (275 kr)
Om man är torr i hyn kan denna ge ett bättre resultat. Denna flytande formulan återfuktar huden och ger ett jämnt resultat. Den ger mediumtäckning, men en sådan här formula är väldigt lätt att jobba upp täckningen på de ställen man tycker att man behöver det på.
Jag kan tänka mig att denna är super, men eftersom jag redan äger flytande foundations lockar den inte så mycket just nu. Om jag skulle vara i behov av en tror jag jag skulle satsat på denna. En en gång, jag har inte känt och klämt något på dem än, men jag kommer verkligen inte kunna hålla mig till de kommer ut i butik.
Extra Virgin Minerals Loose Powder Foundation SPF 25 (295 kr)
Skulle man ha problem med fet hy som bara inte håller sig matt skulle denna passa bra. En foundation i puderform är ett bra alternativ. Den håller huden blankfri, men det jag tycker verkar bra med denna är att den passar känslig hy också.
Den ger lätt täckning, men då kanske den också passar bättre som en vardagsprodukt. Att inte behöva vara supernoga med att blanda ut produkten ned vid käklinjen, bara att buffa in med en kabuki- eller vanlig puderborste. Ett litet tips är att puderfoundations ger högre täckning om man använder en kabukiborste, då borsten är hårdare packad!

"Secret Agent Laser Obstacle Lunch" is just stupid

Dag 2 - Använder du smink varje dag?
Jag använder alltid smink när jag ska någonstans. Jag har inte alltid full sminkning med foundation, puder, rouge, ögonskuggor och grejer, men nästan alltid slänger jag på lite puder i alla fall. Det jämnar ut hudtonen och mattar ned, och det är det jag tycker är viktigast när det gäller makeup. Det är alltid kul att slänga på ett läppstift också.
Jag känner mig inte tvingad att ha smink på mig alls. Jag använder det för det mest är roligt och jag älskar att sitta och fixa till sminket!
Vill du se alla frågorna, klicka här!

I don't know what to do with my hands. What do i normally do with my hands?

28-dagarsutmaningen, dag 1 - När började du sminka dig?
Jag kommer ihåg att jag fick ett sorts glitterstift från Yves Rocher när jag var ganska lite, kommer inte ihåg vilket år. Det skulle man använda på kroppen och jag använde det på armarna och på kinderna. Lagom fint när man tänkter efter men kom igen, jag antar att det var på 90-talet och då gick alla runt med allt från hårmascaror till glittriga hårtatueringar. Det var inte något jag gjorde, men jag kommer ihåg väldigt väl att jag ville ha en blå hårmascara. Jag gick runt med glittriga armar, det var väldigt mycket bättre.
Jag började sedan att använda lite mascara i femman-sexan någon gång. Jag vet egentligen inte varför och jag gjorde det verkligen inte varje dag. Bara när jag kom ihåg att göra det. Senare, i kanske åttan, började jag använda lite puder och kajal. Kajalen använde jag endast under ögonen och de höll i sig ända till ettan på gymnasiet. Foundation började jag använda i ettan på gymnasiet det med. Jag har inte känt att jag har behövt det innan, så varför använda det?
Jag har inte riktigt använt mycket smink i mina dagar men jag har haft intresset länge. Jag har bara inte orkat sminka mig mycket innan.
Jag har inte hittat någon bra bild, men vad är det att visa? Haha, jag har bara använt lite mascara sedan sexan till andra året på gymnasiet, och det ser ut som jag inte har smink på mig alls på de flesta bilder.
För att komma till startinläggen på 28-dagarsutmaningen, klicka här!

I'm hopeless and awkward and desperate for love

28-dagarsutmaningen! Eftersom bloggen har varit lite tom de senaste tänkte jag haka på och gör denna lite som ni säkert har sett många andra bloggar börjat på. Tanken är att man ska besvara en fråga om dagen. Jag har blandat ihop lite olika listor från till exempel Sublimt och Killer Colours.

Jag hade inte tänkt göra denna utmaning men jag kände att jag behöver lite inspiration. Det blir säkert sjukt bra eller vad tror ni? Första inläggen kommer senare idag eller imorgon! Och om ni också vill hänga på, gör't. Ta frågorna ni vill besvara, det behöver bara vara några stycken eller hitta på egna, vettja!
  1. När började du sminka dig?
  2. Använder du smink varje dag?
  3. Lista ditt favoritläppstift, gloss och lipliner!
  4. Vilken är din favoritlook dagtid?
  5. Vilken är din favoritlook kvällstid?
  6. Vilket är ditt favoritmärke på makeup? Var köper du din makeup?
  7. Brukar du använda foundation? Isåfall, vilken är din färg och favorit? Flytande,  fast eller mineral?
  8. Brukar du använda primer? Favoriten?
  9. Vilken är din favoritconcealer?
  10. Vilket är ditt favoritpuder?
  11. Använder du rouge? Vilket är favoriten?
  12. Brukar du använda bronzer? Favorit?
  13. Vilken är din favoritfärg på ögonmakeup?
  14. Vilken/vilka formula gillar du bäst på ögonskugga – krämskugga, fast, löspuder, matt, skir eller skimmer?
  15. Brukar du använda ögonskuggsprimer? Isåfall, vilken är din favorit?
  16. Brukar du använda eyelliner? Isåfall, vilken är din favorit?
  17. Vilken är din favoritmascara?
  18. Brukar du använda lösfransar? Isåfall, i hela rader eller enskilda fransar?
  19. Vilken är din bästa makeupborste/pensel?
  20. Lista dina favoritpaletter med rouge och ögonskugga!
  21. Vilken är din favoritremover för ögonsmink?
  22. Vilka produkter finns alltid med i din sminkväska?
  23. Berätta om din hudvårdsrutin!
  24. Var förvarar du ditt smink? Visa din sminksamling!
  25. Var hittar du inspiration? T.ex Youtube, tidningar, bloggar, kändisar…
  26. Vilken kändis look skulle du vilja ha?
  27. Varför bloggar du om skönhet?
  28. Vilket är ditt absolut bästa skönhetstips?

Men are here. We make fire. Cook meat. Then put out fire by peeing, no get invited back

Det finns ett "projekt" som kallas "Project ten-pan" vilket innebär att man ska använda upp minst tio produkter innan man får köpa nya. På en ögonskugga eller puder till exempel ser man botten på förpackningen och det kallas att man "hit pan" på engelska och det är så det har fått sitt namn.
Jag tänkte visa tio produkter jag använt upp den senaste tiden, jag har inte haft köp-stopp men jag tänkte att det kanske ändå intressant för er att se. Om ni vill se en lite längre recension på något är det bara att hojta!
1. Dermalogica Multiactive Toner - En ganska bra ansiktspray, förstår inte toner-effekten. Men uppfriskande ansiktsspray.
2. Garnier Fructis Bamboo Flexihold Hairspray - Ingen toppen hårspray, luktar verkligen inte gott!
3. Garnier Fructis Strengthening Conditioner Nutri-Repair - Toppenbalsam!
4. Oliva by CCS Eco Serum - Har inte provat något annat serum, men jag gillade verkligen detta!
5. Lumene Double Stay Mineral Makeup - Min första flytande foundation, denna gjorde jag slut på för superlänge sedan. En bra foundation att börja med.
6. Maybelline Great Lash Mascara - Denna köpte jag mest för alla hade den för länge sedan, tyckte inte den var alls bra, så jag har inte gjort slut på den men den är gammal som gatan.
7. Natuvive Fig Soothing Body Butter - Läs mer om den här!
8. The Body Shop Mango Body Butter - Kan man säga något dåligt om denna? Nej.
9 och 10. Nueva cerat - Jag har en miljon stycken sådana här, jag använde de som en galning förut men nu har de ändrat formulan så nu funkar de inte alls på mig. Tråkigt.

The fridge broke, so I had to eat everything

Såhär ser jag ut idag, inget märkvärdigt direkt, ska träffa lite vänner!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Make Up Store Neutralizer Yellow
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene Natural Blush - Charming Blush
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Inglot (palett) Freedom system (bilder på paletten finns här!)
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
Läppbalsam

Time is music the planets make

Ny header igen. Ser ni den inte kan ni bara uppdatera sidan! Jag kommer uppdatera designed lite också, antagligen men det gör jag först när jag har tid (läs: orkar) Haha! Det finns småsaker som jag stör mig på lite och så men vad tycker ni om själva headern?

I went to the zoo yesterday, now i'm a koalabear

Idag åkte det av. Inte allt men mycket, jag fick det utjämnat lite! Plus lite lugg, vilket inte syns på bilden men jag lovar att den är där! Vad tycks? Första gången jag har lika långt hår på båda sidorna på ungefär 2 år.
Innan:
Efter:

He forgot his favorite lotion. Was I supposed to let him get ashy?

När jag skulle skriva ihop ett inlägg igår dog min kamera så jag fick lägga den på laddning hela dagen. När jag kom hem var det för mörkt för att fota någonting så därför kommer inlägget idag istället.
Vad jag köpte i Göteborg var såklart en Body Butter-duo från The Body Shop! Jag har nog en lite förkärlek till The Body Shop, önskade bara att det fanns en butik lite närmare. Fast en tåg resa på en timme eller en bussresa en och en halv är ju inte så farligt.
Jag har varit nyfiken på dessa duos sedan länge, jag tycker att det är en jättebra idé med två olika sorters body butter i samma burk, man har inte samma behov av fuktgivare på hela kroppen. Det enda jag var lite tveksam över var dofterna. Jag är ganska känslig mot starka dofter, jag klara inte av dem. Jag får huvudvärk och liknande om de är för framträdande.
Det var första gången jag doftade på dem häromdagen och de luktade riktigt gott allihop. Vanilj och macademian nöt luktade gott men jag kände att jag skulle bli riktigt trött på dem i längden. Sweet Pea luktade väldigt gott också, men lite för blommigt för mig. Floral Acia luktar underbart! Den luktar fruktigt och blommigt, men lite udda. Passar mig perfekt!
Just nu har de ett erbjudande, två för 300 kr! Man kunde också välja en duo och sin favorit bland de vanliga sortimentet av body butters.
Föresten har ni sett doften blåbär förut? Det hade inte jag men den luktade supergott. Blev lite sugen på den med, haha!
THe Body Shop Body Butter Duo - Floral Acai (185 kr)

Right, Marsh Madness - No doubt, Robo Cop

Jag vill bara ge lite kärlek till denna tjej - Carros Beauty! Hon har skrivit ett skitbra inlägg om Atopisk Dermatit, vilket är en hudsjukdom och det är något jag har problem med också. Jag tycker det var hur bra som helst att någon tar upp detta, eftersom många läkare inte ger mycket information. Hon har tagit reda på det väldigt mycket själv, vilket jag inte har och jag lärde mig mycket!
Superbra blogg, supergullig tjej och massa tummar upp! LÄNKEN ÄR HÄR!
Bilden är lånad från hennes blogg.

Ahh, I put ranch on my face

Idag åkte jag och en kompis till Göteborg för lite shopping. Det blev inte så mycket shopping för mig, men det var ändå hur trevligt som helst! Jag får ju nästa visa vad jag köpte lite senare, kanske lägger upp några bilder på det i morgon eller så. Jag är i alla fall jätteivrig på att testa den! Nyfikna? Haha, men så här såg jag ut idag. Enkelt, ganska standard men fint.
Produkter
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Eyeshadow - Virgin, Naked, Buck, Hustle och Sin (om jag kommer ihåg rätt)
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara

They watched it over and over that night, until finally, they stopped watching

En sjukt fin ögonskugga jag äger är denna, från Maybelline. Den är blå/lila/grå med en gnutta skimmer. Den har jag använt i denna sminkningen. Den kostade mig inte många kronor men det är ju så fin! Köpte mitt exemplar på Rusta, haha!
Mayballine Expertwear Mono - Heather Mist

Are you actually saying these words?

Är det bara jag som använder en sån här händig lite sak att ha läppstiftet i? Det blir så mycket mindre slitage och det är ju galet gulligt! Plus att när man ska bättra på färgen har man en lite spegel i den, det är den största anledningen varför jag använder den (min spegel har dock gått sönder.. Men den funkar ju ändå!)

What's the opposite of name-dropping?

Ska jag ge Make Up Store en andra chans när det gäller läppstift efter att applicering blir som på bilden nedan med det enda läppstiftet jag har från dem? Jag är verkligen besviken på hur det ser ut och jag undrar om det bara är för att det är ett såpass ljust stift eller om alla blir så på mig. Jag har siktat in mig på ett lila, som är ganska mörk, kanske borde jag testa.
Make Up Stores läppstift kostar 170 kr, funderar på om det är mer värt att köpa ett från MAC för 180 kr och då vet jag att de är riktigt bra! Jag får fundera lite.
Make Up Store Lipstick - Exit

I believe one day Sheldon will eat an enormous amount of Thaifood and split into two Sheldons

Favoriten till att applicera foundation just nu! En helt vanlig puderborste från Lindex. Nu på sommaren vill jag att min naturliga bränna ska sticka fram lite under min foundation och därför vill jag inte ha hög täckning. Med en puderborste kan man använda samma foundation men ändå få lättare täckning.
Jag duttar på lite foundation i ansiktet och använder sedan borsten till att jobba in produkten. Superenkelt, tar kortare tid och det ser, enligt mig, naturligare ut.
Bara ett litet tips!

I think I need a 'take notice' walk

Idag ska jag träffa en kompis och gå lite i affärer, mycket trevligt kommer det bli. Jag passar på att sminka mig lite extra när jag ska ut och faktiskt har lust till det. Jag har nog fått dille på guldiga sminkningar, men det är ju så fint!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene Natural Blush - Charming Blush
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Eyeshadow - Virgin, Smog och Darkhorse
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
IsaDora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amethyst

My parents live in Ohio. I live in the moment

Dagens naglar! Ett lila minilack från H&M, supersnyggt!

RSS 2.0