How you got three women to marry you, I'll never know

När jag ändå är igång tänkte jag visa er ett annat favoritläppstift. Isadora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amrthyst. Detta har ni säkert sett att jag har använt mycket och det är ett otroligt bra stift om man inte känner för att massa färg på läpparna men ändå känner att man vill vara lite piffig! Jag använder det här ofta till sotningar, eftersom jag gillar den mörka-ögon-och-ljusa-läppar looken.
Exempel på när jag använt det hittar ni om ni klickar här!




If your head explodes, you'll never make it as a doctor. I mean, come on, you look ridiculous

Här kommer en liten närmare titt på det röda läppstiftet jag hade på mig igår. Det heter Ruby Woo och kommer ifrån MAC, det är min favorit när det gäller röda stift. Den har en otroligt matt finish och kan därför vara lite uttorkande så det gäller att grunda med läppbalsam!




6 billion souls, and sometimes, all you need is one

Lite dålig bloggning.. Jag har haft lite fullt upp i skolan och så men hoppas jag ska komma igång igen med fler och roligare updates snart! Mamma skulle bort några dagar och hon tog med sig kameran så jag kan inte ta några pro bilder, men jag ska låna pappas Nikon D90 i helgen!
Tog lite Photo Booth bilder på tåget till Borås och så här såg jag ut idag. En kompis sov över också, så jag sminkade henne också men fick ingen bild eftersom jag saknade kamera.. haha!
Jag har i alla fall MAC's Ruby Woo och Claudias Lip Pencil - Chili på läpparna.




I just pretended I was paged, and then when they said they didn't hear anything, I called them both liars and ran away

Testade mitt nya läppstift idag, till det tog jag bara lite skugga i globlinjen och mascara. Så här ser läppstiftet ut på!


Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
Oliva Eco Concealer
L'oréal True Match powder
Make Up Store - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay The Naked Palette - Virgin och Buck
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Sephora Collection - R08

I want to get out of here before Joey gets all worked up and starts calling everyone "Bitch"

Gjorde en ganska mörk sotning med min nya Naked Palette igårkväll när jag hade tråkigt, jag har börjat digga silvriga sotningar det senaste. Såhär blev det i alla fall!





Produkter
Anisktet:
Samma som här!
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
NYX Jumbo Pencil - Black Bean
Urban Decay The Naked Palette - Virgin, Creep, Gunmetal
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Inget

Oh I'm sorry, I thought we were sharing incredibly boring facts about each other

Tänkte skriva en liten follow-up på Natuvive Fig Soothing Body Butter som jag skrev om i detta inlägg. Nu är burken slut och jag har testat den tillräckligt mycket för att veta vad jag egentligen tycker om den.



 

”Rikt kroppssmör med doft av fikon och kryddor. Smälter in i huden och ger mjukhet som varar”

 

Så står det på förpackningen. Jag vet inte riktigt med doften om den luktar ”fikon”, eftersom jag aldrig ätit fikon så därför vet jag inte hur det doftar. Att säga att den doftar ”kryddor” är väl ganska vagt, det finns ett antal att välja bland. Lukten är väldigt speciell och ganska svår att förklara, men jag tycker den luktar mjökligt och fräsch men det tog ett bra tag innan jag vande mig vid den.

 

Konsistensen är underlig också, den är hård och man måste värma den mellan händerna för att den ska kunnas appliceras på ett lätt sätt. Den är därför inte särskilt glansig och lägger sig inte på huden. Den absorberas in i huden på ett bra sätt och när det gäller fuktgivandet är den toppen.



 

Produkten innehåller sheasmör, vilket är mycket bra för huden och många skönhetsprodukter innehåller sheasmör. Den innehåller också rapsolja och hygroskopiskt glycerol, och hygroskopiskt betyder att produkten tar upp fukt från luften. Man kan säga att den är motsatsen till att avdunsta. Det är bra eftersom man vill att produkten ska verka länge och inte förlora sin effekt. Det kan också betyda att man känner att produkten ligger kvar utanpå huden, vilket ger en kletig och ganska äcklig känsla. Denna produkt ligger kvar på huden men det känns bra, som att den ger fukt länge utan att den lägger sig som ett lager utan på.

 

Detta är en mycket udda produkt men jag har köpt en ny, och det säger väl sig själv vad jag tycker om produkten då. Jag tycker att den var värd sitt låga pris och ett bra alternativ om man inte vet vad man ska välja i body butter-djungeln!

 

3,5/5


Say Goodbye to Sore Muscles - Goodbye muscles!

Ibland räcker lite bas för att jag ska känna mig fin och idag var en sån dag då jag inte orkade mer än så. Ville testa min nya foundation också! Den är lite för mörk för mig, men den passar kanske just därför bra nu när sommaren kommer när man blir lite mörkare!


Produkter
Ansiktet:
Oliva Eco Foundation
Oliva Eco Concealer
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Urban Decay - Buck (contour)
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré (highlight)

My last birthday you gave me a hug

Det känns som jag bara lägger upp en typ av inlägg men här kommer ännu en ny produkt från Sephora! En svart flytande eyeliner. Denna har jag inte testat överdrivet mycket men jag kan skriva ett par rader om den när jag har.




Och den sista saken jag köpte på Sephora var såklart ett läppstift! Det ser väldigt neonigt ut och visst det är neonigt men inte fullt så som det ser ut på bilderna, ni ser det nog mer när jag har det på mig, vilket ni antagligen kommer göra snart. Jag kommer nog använda detta en hel del i sommar!



Bara en sak till, kassörskan tryckte ned en massa prover i min lilla påse och jag har
köpt lite tidningar, med olika prover i, att ha på planet, så jag har en del just nu och jag
gillar't!


Wow, you have really gorgous hair - Thanks, I grow it myself

Målade naglarna i en fin ljus färg så här lagom till det fina vädret. Ett ljust blekrosa lack som är som mina naglar fast bättre, haha! Penseln är bred, lite lik penslarna som IsaDoralacken har och de gillar jag, det går så fort att måla naglarna då. Bara två swips, och sen klart! Min mamma köpte detta lack när vi var på Sephora och jag kan tänka mig hur fint detta blir till brännan i sommar!
Sephora Colletction - Suger Coated (det kostade 5 euro tror jag) och jag har två lager på bilderna vilket jag tycker räcker gott och väl!





So you do scary little speeches. How adorable!

Ett till litet inköp jag gjorde i Spanien och denna gång från Sephora. Jag behövde en ny mascara och tänkte att det skulle vara kul att prova något som jag inte kan prova i Sverige, de flesta märken går att få tag på här men inte Sephoras egna märke. Jag satsade på en mascara som heter Atomic Volume Ultra Black.



Jag blev så nyfiken på den när jag såg borsten. Den liknar Cover Girl Lashblast och den har jag varit lite sugen på, detta kanske var en dupe, tänkte jag. Max Factors Falselash Effect har också en liknande borste tror jag.
Lite med-och-utan-bilder!

Ingenting, förutom lite smink ifrån gårdagen jag inte lyckats få bort (ta bort det innan du tar bilderna då, Sara ><)

Och med mascaran på. Som ni ser är mascaran ganska klumpig och det beror på att formulan är jättevattnig. Jag brukar föredra torrare mascaror eftersom de inte klumpar lika mycket och därför brukar jag hålla mig borta ifrån volym-mascaror, då de har tendensen att klumpa mer. Den är väldigt svår att måla med och jag hoppas att den torkar lite med tiden för så som den är nu gillar jag inte. Jag kan ju skriva lite om den om ett tag om jag har ändrat min uppfattning om den. Men att den gör att fransarna klumpar ihop sig några stycken här och där är verkligen ett stort minus. Den ger mycket volym och ganska mycket längd, men spelar det någon roll när det ser ut som man har fem jättetjocka fransar?
Den kostade 16,50 euro om jag kommer ihåg rätt!

No one watches the news unless it's a carchase or a nip-slip

Glad Påsk på er! Idag provade jag The Naked Palette igen fast idag gjorde jag en lite mer nedtonad variant. Jag diggar verkligen skuggorna, det är jättelätt att göra snygga sminkningar med dem och färgerna är så smickrande!




Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Oliva Eco Concealer - Natural
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
Make Up Store - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay The Naked Palette - Virgin, Buck och Darkhorse
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Ingenting

Maybe just make three Police Academy movies. America's laughed enough

För ett par dagar sedan fick jag min vinst med produkter ifrån märket Oliva som man kan köpa på apoteket, detta paket vann jag på en tävling på Tinas (Belezas) blogg och jag är super peppad påatt prova dem! Jag kommer skriva mer om de när jag provat dem ett tag.
Paketets innehåll:
Oliva Eco Concealer (natural)
Oliva Eco Foundation (natural)
Oliva Eco Serum
Oliva Eco Make up remover wipes





Tienes mi corazón, Tienes mi corazón

Idag testade jag min nya palett, The Naked Palette! Kvaliten på skuggorna är superbra och de är väldigt lätta att jobba med, vilket är jättekul! Jag ville egentligen bara testa skuggorna, så jag har använt så många skuggor som möjligt, vilket gör sminkningen lite kluddig. Men det är det fina med sotningar, de kan vara hur smetiga och operfekta som helst!




Produkter
Anisktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Oliva Eco Concealer - Natural
L'oréal True Match powder
Make Up Store - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked Palette - Virgin, Buck, Darkhorse, Hustle, Sidecar
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Viva la Diva - Nr 53 Nude Beige
Make Up Store - Exit

I pulled some strings and got the parkingspot right behind yours! Bumper Buddies!

Japp, I'm back och så klart har jag shoppat litegrann. Jag tänkte börja med att visa er denna snygging, The Naked Palette från Urban Decay! Så galet snygg är den så det är inte klokt! Jag såg att de sålde den på planet ner men jag tänkte kolla ifall den fanns billigare i nån affär eller så. Tyvärr sålde inte det Sephora som låg just dit jag åkte Urban Decay, vilket var lite tråkigt men jag köpte den på planet tillbaka och jag kunde inte vara mer nöjd med inköpet!
Jag har hört så otroligt mycket om denna palett och jag är jättepeppad på att
exprimentera med den!




Klicka på bilden för att se den större, en så liten blid ger verkligen inte skuggorna rättvisa! De var verkligen svårfotade skuggor!
Jag köpte den på flygplanet som sagt, därför vet jag inte var man kan köpa den men det är bara att googla runt. Jag köpte den för 35 euro, i alla fall!

You are forcing me to be the voice of reason and that's not a good look for me

Nu är jag tillbaka! Roligare updates coming soon!


That's it? "We were on a break" "No we weren't" What happened to you two?

Idag sticker jag till Spanien! Woho, men jag lägger in ett lite blogginlägg ändå!
Detta är vad jag är sugen på just nu!

Galliano Parlez-moi d'Amour (Kicks, 439 kr)

Hudvård från Formula 10.0.6 (Kicks, 20-99 kr)

Too Faced Romantic Eye Palette (nelly.se, 349 kr)

Oooh, appletini, when did they start drinking straight guy drinks

Vad en skönhetsjunkie som jag tar med sig för sminkstuff när man reser. Ptja, inte särskilt mycket. Jag kommer vara i solen ganska mycket därför känner jag nog inte för att spackla på massa grejer i ansiktet!

Ett läppstift (detta är från Elf och heter Gypsy) tycker jag är kul att ha med, jag valde ett rosa men det varierar såklart. Men lite piffig vill man ju vara!
Ett läppbalsam med solskyddsfaktor (Nivea Lip Care - Sun SPF 25). Det är ett måste för en blekis som jag, på kroppen har jag 20!
Ett vanligt läppbalsam (Dremalogica Climate control lip treatment) det vill jag ha med, så är det bara. Detta är jättebra att ha under läppstift och liknande, föresten. Det är inte för kletigt eller glansigt.
Marscara (Bare Escentuales Big Tease) lite färg på fransarna är alltid fint!

You know, Houdini died like that

Något som jag är dålig på är att slänga smink när det har blivit för gammalt. Jag hittade en hjälpfull liten ruta i det nyaste numret av Kicks tidning, där det stod mycket om när man ska slänga sminket osv. Tänkte att det kanske är hjälpsamt för någon! Klicka på bilden för att få den större.


I refuse to be judged by a grown man wearing a hockey jersey

Målade på några lager av detta fina gröna nagellack igår, det är ifrån H&M och jag köpte det förra sommaren i ett sånt där 4-pack. Jag köpte 4-packet på grund utav det här lacket, men när jag prova det på var det inte riktigt det jag hade hoppats på, jag var ute efter en färg liknanade Orly - Enchanted Forest, men detta har för mycket skimmer i sig, bland annat. Men när jag prova det på nu så kom jag på att det är otroligt fint. Det var bara för att jag ville att det skulle vara något annat och jag tänkte inte på att det faktiskt var fint!


Här ser man skimmret ganska väl, vilket man gör i verkligheten också, men i vissa lägen ser det ut som ett krämlack och krämlack innehåller inte något skimmer alls.

Som på denna bilden.

You can't pay your mortgage with hacky sacks and good vibes

Det har varit lite dålig uppdatering de senaste och jag har en anledning. Skolan. Den tar väldigt mycket av min tid just nu, och på lördag far jag iväg till Spanien och då kommer uppdateringen inte vara på topp heller. Jag hoppas ni förstår!
Jag vann ett paket ifrån Oliva by CCS på Tinas (Belezas) blogg som fyllde 3 år nån vecka sen! Jag blev super glad och hoppas att paketet kommer snart! Får mig att fundera lite på tävlingar också, kanske ska anordna någonting snart. Som kompensation efter mitt lack of blogging när jag åker till Spanien. Haha, ber om ursäkt i för väg, bra! Vad skulle ni tycka om det, intressant? Ni kan väl kommentera om ni är sugna på en liten tävling!
Något som jag har varit sugen på ett tag är ett kul hudvårdsmärke jag hittade på nått sett, det heter Anatomicals och namnen på deras produkter är ju anledning nog till att köpa dem. Jag är mest sugen på "Don't Just Clean It Woman, Scrub It!" vilket är namnet på deras bodyscrub! Jag blev ännu mer sugen på dem när jag fick ett mail av Kicks, det visade sig att de sålde produkter ifrån Anatomicals. De har till och med ett erbjudande på 20% rabatt på hela sortimentet, låter awesome! Man kan köpa produkterna på här.
Ha det fint!

That's love, bitch

Så här såg jag ut idag, inget speciellt bara lite flytande eyeliner. Men ofta räcker det för att piffa till det!


Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store - Fresh Rose
Ögonen:
Maybelline Line Definer - Black
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Något läppbalsam från H&M

She's young enough to be your daughter. And in this town, she might just be

Lipglossbitch gör en grej att man skriver sin "status" at the moment, det här är min just nu!
Status: 110412
Doft: DKNY - Fresh Blossom
Läppar: Lipgloss by H&M - Bite Me Blondie
Låt: Fool's Garden - Lemon Tree, vet inte varför men den sitter fast i min hjärna!
Humör: Stressad, många prov denna veckan. Och pirrig eftersom jag åker till Spanien på lördag!

First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me

Jag blev lite inspirerad av våren och exprimenterade lite med färger, jag är fortsvarande väldigt osäker när det gäller sminkningar med starka färger. Men övning ger färdighet!

Produkter
Urban Decay Primer Potion
88-paletten
H&M Eyeliner - White
Bare Escentuals Big Tease Mascara


Just don't touch the stereo, or we'll have a problem

Hittade en galet snygg tisha på H&M och det står "Sara" rakt över den! Tänk er slitna jeansshorts och kavaj på en solig sommarkväll, aaah vad jag längtar! 99 spänn, inte helt fel.




I haven't wanted the trouble in a long time, but with you, the trouble doesn't seem so troubling

En av mina favoriter när det gäller highlighter är Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré, som jag har använt i många av mina sminkningar. Jag använder den som highlighter precis under ögonbrynet och i inre ögonvrån, men jag använder den som skugga på hela ögonlocket också. En sådan här skugga så så multifunktionell, och jag älskar den!
Jag köpte den för tusen år sedan när min mamma gjorde en beställning ifrån just Yves Rocher och jag brukade kolla igenom exakt varje kuvär som vi fick där ifrån. Man fick så mycket grejer i dem, klistermärken, kataloger att titta igenom och ibland till och med små lotter som man alltid vann på (chocker! haha) Så när det kommer till vad för Yves Rocher-smink jag har så är det mycket diskreta saker, eftersom jag köpte det när jag precis börjat använda smink och då vill man kanske inte använda så mycket. Därför blev detta ett av köpen.
Den har varit svår att fotografera så jag passade på när jag hade en bättre kamera till mitt förfogande!





Oh honey you're very pretty, but you're freakishly tall and don't believe in ghosts

Här kommer en favorit bland de ljusa och skira lacken, Depend Nr 28. När jag har lack på tårna har jag nästan alltid detta. Tycker att det är diskret men ändå väldigt speciellt. Det är lite svårt att säga ved det är för färg, men det har en rosa flash, det har också lite blått i sig. Hm.. får inspektera det lite mer tror jag!
Här kommer en bildboom i alla fall, alla bilder är tagna utomhus förutom de två näst sista!












Did you feel that? I think we just had a "what up?" quake

Helgen spenderas i Borås, så jag fick ett dilemma om vad jag ska dra med och jag tycker det är lättare att satsa på läpparna när man åker någonstans, eftersom det är lättare att dra med några läppstift än att dra med massa ögonsmink! Då måste man tänka på massa saker. Borstar, ögonskuggor, primers, liners och massa annat.
Så här såg jag ut idag, lite ögonsmink och mycket läppsmink! (bilderna är tagna med min faders kamera, Nikon D90 och jag är lite ovan med den så bilderna är inte perfekta, men men)


Produkter
Ansikte:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene - 2 Charming Blush
Ögon:
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Lumene Lip Graphics - Cinnamon Rose
Elf - Gypsy

Sorry, bro

Jag tänker inte uttråka er med ännu en naturlig sminkning som jag har gjort idag, så jag tänkte, istället för en "dagens sminkning" så visar jag lite favoriter! Jag visade er mina favoritläppstift i ett av mina första inlägg här, men jag har inte visat er mina favoritrouge!
Jag har tre favoriter, en ifrån The Body Shop som är lite "tegelfärgat" som jag använder mycket under hösten. Den heter bara "Cheek Colour - 05". Jag har en från Make Up Store som är väldigt rosa, och den är så otroligt pigmenterad att det nästan är jobbigt att använda den. Nja, kanske inte men väldigt bra är den. Den heter "Fresh Rose". Den sista är en blekrosa ifrån Lumene som är den enda som har lite skimmer i sig, och den heter "Skin Couture Natural Blush - 2 Charming Blush".




Ding dong, the psycho's gone

Hur jag tar hand om min hy!

1. Först så rengör jag ansiktet, får bort alla smink rester och orenheter. Detta är viktigt så inte porerna blir igentepta och skapar finnar. Jag gör detta steg endast på kvällen och jag brukar använda Dermalogica Special Cleansing Gel till det.
2. Sen använder jag en ansiktsskrubb för att få bort de döda hudcellerna som inte cleansern fick bort. Detta steg gör jag inte varje dag, eftersom att använda skrubb varje dag är för påfrestande för huden. Jag brukar använda Dermalogica Skin Prep Scrub.
3. Tredje steget för mig är toner. I mitt fall så använder jag en ansiktsspray som fräschar upp, återfuktar och mjukgör huden, eftersom jag tycker att vanliga toners torkar ut och irriterar min hy. Innan jag hittade denna brukade jag inte vara så noga med toner, men det är ju olika från person till person. Jag använder Dermalogica Multiactive Toner.
4. Efter jag har sprayat mitt ansiktet med tonern smörjer jag direkt in ansiktet med fuktkräm. Jag, personligen, använder samma på kvällen och morgonen. Detta är det viktigaste för mig, jag hatar att vara torr och att det stramar i ansiktet, och min hy känns så mycket friskare också. Jag använder Vichy Aqualia Thermal Light.
5. Ögonkräm är det jag slarvar med mest. Jag använder det några gånger i veckan endast, men man ska ju använda det varje dag. Jag tycker inte det behövs, därför brukar jag glömma bort det. Den jag använder i så fall är Oliva Eco Eye Cream.

Which means your lips were apart and I don't think that's a friend kiss.

Idag var jag sugen på läppstiftet Rebel från MAC, all time favorite! Jag körde på lätt ögonmejk till det!

Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
Ögonen:
H&M Eyeliner - White
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Claudia Lippencil - Rosewood
MAC - Rebel

Your gonna throw that juice in my face aren't ya?

Viola (Killer Colours) gjorde en tag och taggade alla, så här har ni min version av den, tadaa!

1. Vilken foundation använder du?
Jag har väldigt bråkig hy. Jag är röd och torr om kinderna och fet i t-zonen, dessutom har jag känslig hy. Jag använder oftast L'oréal True Match foundation till kinderna, då den har hög täckning vilket mina röda kinder behöver. Mer än så gör inte den, det är inget fel på den men det är ingen mirakelprodukt. Till näsa och hakan gillar jag att ha lite lättare täkning och då använder jag Lumene Natural Code Matt Makeup. Jag använder mindre och mindre foundation när det blir varmare och varmare, men i vintras använde jag Clinique Superbalanced Makeup, som är perfekt för mig, men den köper jag igen när jag kommer använda den varje dag, vilket jag inte kommer göra i vår och sommar.

2. Favoritconcealer?
Jag använder inte concealer, så jag vet inte.

3. Vad har din hudton för undertoner?
Jag har aldrig tagit reda på det och känner inget behov av det, men jag tror jag är neutral, haha.

4. Din åsikt om lösögonfransar?
Jättetjusigt och glamigt, men jag använder aldrig det.

5. Slänger du din mascara  efter tre månader?
Jag använder en mascara tills den inte får mina fransar att se bra ut längre, så nej jag brukar inte tänka på tiden. Men jag borde byta ut dem oftare tror jag, speciellt den jag har nu!

6. Vilken är din favoritmascara?
Jag gillar Telescopic Clean Definition bäst hittills tror jag.

7. Favoritapplikatorer?
En stor, fluffig ögonskuggsborste tycker jag är användbart och man kan göra en fin sminkning med en sådan borste och sina fingrar.

8. Använder du någon primer?
Till mitt ansikte använder jag L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer och den tycker jag om. Till ögonen är en primer ett måste om jag kommer använda ögonskuggor, färgen lägger sig bara som en rand på ögonlocket på mig annars. Jag använder Urban Decay Primer Potion till det, men jag vet inte hur bra den jag egentligen tycker att den är, lite ”meh”-upplevelse, men väldigt många älskar den.

9. Favvoögonskugga?
Hmm.. Svårt att säga men jag gillar gråa skuggor!

10. Favvoläppstift?
MAC - Rebel

11. Favvoläppglans?
NYX Mega Shine- LaLa eller H&M’s - Bite Me Blondie

12. Favvoblush?
Make Up Store - Fresh Rose

13. Vad tycker du om billigare "drugstore"make up?

Jag tycker mycket bra om de märkena.

14. Har du nånsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?
Självklart!

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?
Man får göra vilka misstag man vill, om man gör det med mening är det väl inte riktigt ett misstag, men jag hatar när folk plockar bort sina ögonbryn och ritar dit dem en decimeter högre, typ.

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?
Jag brukar köra på neutralt smink på ögonen och ibland en färgklick på läpparna, känner mig som mest bekväm i det.

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.
Jag gillar IsaDora, Elf och NYX, till exempel.

Jag taggar: De som har lust att göra den får såklart göra den, så jag taggar alla!


Dude, macaroni and cheese is food of the Gods

Idag körde jag på blått. Den blåa skuggan jag visade här har huvudrollen idag!




Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Face Stockholm pigment (det har inget namn!)
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Isadora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amethyst

I left a voicemail - You left a voice, but it wasn't male

Long overdue, här är Max Factor-trion jag använde till denna sminkningen som jag lovade att visa. Eftersom namnet var avskavt så får ni se den istället.



Who cares? Everyone has a cute butt; I have a cute butt

Så här såg jag ut idag! Har åkt på en jobbig förkylning, så idag var första gången på många dagar jag ens orkat slänga på mig lite smink.




Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Maybelline Line Definer - Black
Isadora Quartet - Crystal Mauve (ljuslila)
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Isadora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amethyst

That's when we high five, then it's awkward for a little bit, and then we high five again

Ännu ett litet fynd sminkväskan jag glömt! Denna ögonskugga kommer ifrån MIST Stockholm, som är Make Up Institutes (en makeup-artistutbildning) egna märke. Denna skugga vann jag i en Okej-tidning för nått år sedan, men man kan hitta dem här. Just denna skugga är en Colour Vibration i färgen Paris. Jag gillar färgen,men tycker den är lite svårburen, men jag ska försöka hitta sätt att bära den på.




They were just giving it away at the mall... in exchange for money

Just nu har coola Killer Colours en tävling där man kan vinna superfina priser, multi-use pigments från MAD Minerals!
Ni hittar tävlingen på hennes blogg eller så kan ni bara klicka här!

You're china!

Hittade en ögonskugga som jag lyckats glömma bort, vilket var synd eftersom den är supersnygg! Denna skugga har jag fått som premie till någon prenumeration för ett tag sedan och det finns inget namn på den eller så. Att den kommer ifrån Face Stockholm är det enda jag vet, men denna kommer ni se i framtida sminkningar!



Don't ask, you're not ready

Jag är en stor fan av kroppsskrubbs, eller egentligen skrubbs i alla former! En skrubb som jag använder väldigt ofta är denna ifrån Sephora. Denna doftar "ginger lime" och jag gillar kroppsskrubbar och jag gillar saker som luktar citrus, win win situation! Den luktar verkligen jättegott!
Sephora är en sminkaffär som tyvärr inte finns i Sverige. Denna köpte jag när jag var i Polen med min förra klass på skolresa och jag älskar den! Då visste jag inte riktigt vad Sephora vad för nån affär så det blev inte så mycket shoppat, det var en kompis som ville gå in där och vi följde bara efter henne. Som tur ska jag till Spanien med min mamma om två veckor knappt, och just dit vi ska finns det en Sephorabutik! Kommer nog shoppa järnet, haha.



Don't say I never gave you anything

Silver, silver, silver! Min eyeliner blev lite ojämn och jag orkade inte fixa den, haha!




Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögon:
Urban Decay Primer Potion
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Isadora Quartet - Crystal Mauve (Nr 1, 3 och 4)
NYX Jumbo Eye Pencil - Black Bean
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré
88-paletten
Maybelline Line Definer - Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Elf Lipstick - Seductive (pyttelite! haha)



You ever look a picture of yourself, and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you

Så här ser Depend - Nr 199 ut ensam, jag har två lager på bilderna. Färgen är väldigt fin tycker jag!




He already asked me where he could exchange his dollars for Vermont money

Vad sägs om en ny header? Så blev det, vet inte riktigt om den är bättre, men lite omväxling måste man ha!

Well, you look like you've got problems, you're a girl. Hence, girl problems

Ibland är det så skön och sitta och måla naglarna och bara improvisera, detta blev resultatet idag!



Jag har använt Depend - Nr 199 som bas, en jätteljusgrön färg och jag har inte använt den ensam nångång men det kommer nog hända många gånger i vår! Jag tog lite bilder på bara den som jag kanske slänger upp senare, om nån har lust att se. Jag har alltid varit lite skeptisk till Depends kvalitet, jag har inte värst många, då de jag har inte är speciellt bra, men denna är verkligen ett utav de bra lacken jag har ifrån Depend.
Depend - Nr 054 använde jag sedan, det är svårt att förklara färgen, turkos-grön-blå, väldigt fin i vart fall. Men jag hatar formulan på denna, det blir ojämnt och klumpigt, den torkar ojämnt och blir kletig och bara allmänt jobbig. Men färgen är fin! Dessa två lack från Depend använder jag ganska ofta tillsammans. Jag tycker de passar så bra.
Sen använde jag China Glaze - Liquid Leather och detta lack gillar jag starkt! Formulan är så lättarbetad och man behöver inte mycket färg för att få det bäcksvart. Jag skulle vilja ha massa China Glaze-lack, de är ju utav den dyra sorten, men det är det faktiskt värt!

RSS 2.0