I feel like Charlie Sheen cause im Hallo-Winning

Såg härom dagen att Eleven har börjat sälja Zoya, de nagellacken jag var lite sugen på (och som jag skrev lite om här) för ett tag sedan. De kostar 149 kr/st och fri frakt får man om man slår på stort och handlar för 600 kr. Jag blir i alla fall lite sugen, speciellt på Faye!

Now go to my room!

Jag har gått utan nagellack ett bra tag nu, jag försöker få bukt på mina jobbiga naglar som skivar sig hela tiden. Jag får se om det hjälper, har inte sett någon jättestor förändring mer än att naglarna inte är lika missfärgade längre. Det är ju alltid något.
Grejen är att jag kommer säkert måla på nagellack när som helst, det kliar i fingrarna på mig!

It's the essence of the chair

Jag har blivit mer och mer intresserad av parfymer, vilket jag inte har varit innan. Jag förknippar väldigt lätt dofter med minnen och parfymer kan vara ett roligt verktyg när det gäller sådant. Det låter kanske lite flummigt, men har ni någonsin känt en doft på något ställe och genast tänkt på ett fint minne eller bara något specifikt?
Det gör jag väldigt ofta. Det kan göra det lite svårt att bära parfym också. Om en kompis har en signaturdoft, så tänker jag direkt på den kompisen när jag känner en liknande doft och jag vill inte gå runt och lukta som någon annan, om ni förstår vad jag menar. En av mina kompisar har doften CLEAN - Warm Cotton på sig ganska ofta så jag förknippar nu min tvättstuga med henne. Haha, det låter lite skumt. Men kom ihåg, Caroline, att jag inte menar det på ett dåligt sätt! Det är bara sådana saker jag lägger märket till.
Jag vill ha min signaturdoft också, en doft som folk känner igen och som jag tycker luktar "mig". Jag har använt Diesels Loverdose ett tag och jag känner att den kan vara en möjlig kandidat. Men för att komma till poängen med detta inlägg, jag vill vidga mina vyer och komma ifrån att ha samma doft varje dag för lite omväxling. Så jag tänkte berätta om två parfymer jag är sugen på just nu.
Har ni någon signaturdoft eller är det någon parfym ni gillar? Finns det kanske någon doft ni inte kan vara i närheten av utan att tuppa av? Berätta, jag är så nyfiken på er!

Först och främst tänkte jag förklara lite vad de olika noterna i parfymer betyder och vad de gör, så här kommer en liten faktaruta. Alla parfymer består av topp- mellan- och bas noter, vilket betyder vad parfymen egentligen doftar. Man kan ju dra paralleller till vad som helst när det gäller doft, men dessa noter är vad den ska dofta, om man kan säga så. Att de kallas noter är en parallell till musik och man brukar säga att en parfym är trestämmig och de stämmorna skapar harmonin i doften. Om ni vill veta mer om sådant kan ni ju alltid googla.
Dofter är väldigt individuella och en doft som passar på kompisen behöver inte passa på dig. Parfymer måste lukta gott till kombinationen av din egna doft, man luktar olika och därför kan det skära sig lite om man använder samma parfym som kompisen.

Den första parfymen jag känner mig lite smått sugen på är Flowerbomb av Victor&Rolf. Jag är inte stormförtjust i blommiga dofter men ändå lockar denna. Jag tror det är på grund av citrusen och bergamotten som letar sig fram. Jag är otroligt dålig på att beskriva dofter, men jag försöker i alla fall. Jag dras till saker som doftar citrus, det luktar så otroligt fräscht och vilken te-drickare vill inte dofta Earl Grey? Det jag också gillar med denna är at ingenting tar egentligen över, inga av dofterna dominerar, vilket gör det till en riktigt balanserad doft.
Om ni kollar på denna parfymens noter är det många olika blommiga dofter som ligger i basen, medan bergamotten ligger på toppen. Det är därför bergamotten bara kikar fram lite och inte tar över helt och hållet. Denna parfym är en sådan klassiker att den finns i många olika utföranden, dessa noter är endast för originaldoften.
Topp: Mandarin, Bergamott, Apelsin
Mellan: Sambac Jasmin, Liljekonvalj, Centifolia Ros
Bas: Amber, Cashmeran, Patchouli
Den andra parfymen jag är lite sugen på just nu är Elie Saab - Le Parfum. Det är lite konstigt at jag egentligen inte gillar blommiga dofter, då denna också är en sådan. Denna doftar mer blommigt än Flowerbomb, trots namnet, och den luktar riktigt gott. Det jag inte gillar med blommiga dofter är att de kan ha tendensen att lukta lite jord. Denna parfym är lite på gränsen när man luktar på den från flaskan. När man sedan sprayar på den försvinner det och man känner endast den fräscha doften av blommor. En behaglig doft som jag har ett ganska stort doftprov av som kommer hålla ett bra tag. Doftprover är bra för plånboken!
Det är ändå en doft jag måste vänja mig vid, eftersom den är lite starkare och sticksigare i doften än vad jag är van vid. Jag är van vid dova, mjuka dofter, medan denna har ett mer träigt tema. Lite omväxling är alltid kul tycker jag.
Parfymen har betydligt färre noter, vilket gör att den är lättare att definiera. Tre av fyra noter är växter och den fjärde är smaksatt med roser, det är ganska tydligt att den kommer dofta blomma. Det jag tycker är kul är att även fast man vet att den kommer dofta blomma, vet man inte riktigt vad den doftar förrän man varit där med näsan. Dofta på den och ni kommer förstå.
Jag kan sammanfatta genom att säga att det är en klassisk blomsterparfym med en liten söt twist.
Topp: apelsinblomma
Mellan: jasmin.
Bas: cederträ och rosenhonung
Happy sniffing everybody! Kom bara ihåg att det kan vara bra lukta på lite kaffebönor eller någonting lite då och då. Det gör man för att rensa luktsinnet, så att säga. Näsan kan bara känna ett visst antal dofter i taget, plus att det är lättare att hålla isär dofterna då.

We're gonna need a bigger booth

Dagens andra tips, The Body Shop släpper i november julkalendrar med produker från deras sortiment, låter inte det superkul? En sådan får gärna flytta in hos mig! De är uppbyggda som en vanlig kalender med 24 luckor, bara att det gömmer sig en TBS-produkt istället för en bild, choklad eller vad det nu är man brukar ha.
Det finns tre prisklasser, det är lite kul om man inte vill spendera så otroligt mycket och det är bra att det finns olika alternativ.
Den första heter Luxury och den kostar 800 kr, men är värd 1100 kr.
Den andra heter Deluxe och den kostar 1000 kr, men den är värd 1500 kr.
Den sista heter Ultimate, vilket den verkligen är, den kostar 1200 kr, men är värd hela 2400 kr.
Vilken blir ni mest sugen på, eller kommer ni hålla er till chokladkalender? Med en students inkomst kommer det nog dessvärre bli choklad för mig.
Klicka på bilden så blir den större!

Or we can chant and dance around naked, you know, with sticks

Shoppingtips! Just nu har Kicks 20% rabatt på alla nagellack. Kolla in märken som OPI, China Glaze eller kanske Kicks egna märke, de är verkligen toppen lack! Kampanjen gäller till och med 15 november. Och som det står på bilden, "Why choose only one favourite colour when you can have them all?", detta kan bli farligt..

I've been waiting two months for that bowl of ice cream


He's yours, his name is Windjammer

Idag fick jag världens mest badass paket. Tack OLW!

Go into my stable and take my finest stallion

Jag tänkte skriva några ord om Anatomicals - Smother Superior (Nun Better), vilket är ett kroppssmör med doft av bergamot och grön ingefära. Denna fick jag i en goodie-bag, men det kommer absolut inte spela någon roll när det gäller min recension. Jag säger det jag tycker oavsätt vart produkten kommer ifrån. End of story.
Jag har velat prova Anatomicals produkter ett tag och detta blev en liten spark i rumpan för mig. När jag sedan öppnade burken fick jag en liten chock. Den luktar så otroligt mycket, jag blir inte särskilt sugen på att testa den. Även fast doften kanske inte är vidrig eller så blir jag inte sugen på att dofta utav bara sjutton.
Jag provar att smörja in mig med den, och det är som jag tror, doften sitter i ett bra tag och tar över alldeles för mycket. Jag blir konstant påmind av doften, vilket jag inte tycker om. Jag tycker att krämer och sådant kan ha en mild och behaglig doft, men denna blir för mycket.
Jag känner nästan genast en liten stramande känsla och jag känner att min hud behöver mer återfuktning. Jag är ju också en riktigt torrboll men jag anser att ett kroppssmör ska ge mer fukt än vad denna gör. Ett kroppssmör ska, i regel, ge mer fukt är en vanlig lotion, men denna känner jag är mer som en lotion, om ens det. En fördel med att den är såpass oåterfuktande är att den absorberas riktigt snabbt in i huden.
Om man är riktigt torr ska man nog satsa på något parfymfritt, då parfymen kan orsaka irritation osv.
Denna produkt innehåller mestadels vatten, vilket många kroppssmör gör, men det som får mig att rynka på näsa är att jag sedan ser tre ingredienser som har ordet "alcohol" i namnet. Två utav dem står direkt efter vattnet.
Som ni kanske förstår är detta inte en favorit för mig och jag anser att det finns bättre body butters där ute.

Va fa Napoli!

Jag antar att det inte bara är jag som är sugen på Essies vinterkollektion 2011? Om du inte sett den, kolla in de här!
(Bilden är lånad av Beleza-Tina, kolla in hennes blogg för lite fler flaskbilder, hon har nämligen redan hela kollektionen. Lite avis bara!)
  • Cocktail Bling
  • Brooch the Subject
  • Bobbing for Baubles
  • Size Matters
  • Bangle Jangle
  • School of Hard Rock
Jag känner mig mest sugen på Cocktail Bling, Bangle Jangle, Bobbing for Baubles och School of Hard Rock. Speciellt de två sistnämnda. Så galet snygga! De kommer såklart gå att köpa på Kicks, från och med November och de kostar 129/kr flaskan. Dessa kommer jag verkligen kolla in.
Ett litet tips är att kolla in hemsidan Transdesign, där kan man köpa de redan nu och de kostar 4 dollar styck, vilket är ca. 26 kr. Jag har själv inte beställt från sidan, men jag har hört att den är tillförlitlig. Killercolours-Viola har beställt därifrån några gånger har jag för mig. Till de priserna blir jag sugen i alla fall. De har Essie, men också China Glaze, till exempel.

I am in the middle of a game of Edward Fortyhands and the competition is fierce

Matteplugg och nagellackning. Här händer det mycket, serru.

There was a crooked man, who had a crooked smile, who lived in a shoe

Testade en grön sminkning nu på eftermiddagen. Jag använde bl.a den gröna skuggan från Inglot, som jag visade här. Den var faktiskt riktigt svår att jobba med, den var inte så pigmenterad som jag hoppats på, inte så pigementerad som på swatchen heller för den delen. Lite besviken, men det blev ganska bra ändå. Jag får fortsätta leta efter den perfekta skogsgröna helt enkelt!
Aaaah jag blir galen på detta väder! Det går verkligen inte att ta bra bilder när det är så mulet.
Produkter
Ansiktet:
Make Up Store T-zone
Laura Key concealer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Elf Blush and Bronzer Compact
Inglot Freedom System Blush
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked Palette - Hustle och Virgin
Inglot Freedom System (Skogsgrön)
IsaDora Perfect Contour Kajal - Black
Wet n Wild Gel Eyeliner - Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
Läppbalsam (lite rester av en läppenna från Claudia, tror den heter Rosewood)

Ooh, my Rock-Polisher!

Ett litet tips! Cherryculture har 20% rabatt på allt till 23 oktober. De har till exempel NYX och massvis roliga märken som är lite svåra att få tag på här i Sverige, ett plus är att det är superbilligt! Fynda, fynda!

I wanna eat your brain.. but only if it's organic and grassfed

Känner mig lite sugen på att testa nagellack från märket Zoya, har hört mycket bra om det och det finns så otroligt snygga färger! Jag är speciellt sugen på Faye, Jem, Charla och Edyta, eller egentligen många fler. Har någon av er testat nått från märket eller är det något ni är sugna på? Jag är nyfiken!
Faye och Jem
Edyta och Charla. Visst ser de supersnygga ut!

Not in some depressed I’m-gonna-cry-during-my-toast way

Det blev lite oplanerad colourblocking för min del idag. Och titta på lacket, det är fortsvarande målat med Essie - A List och det målade jag på för en vecka sedan! Utan under- eller överlack, jag känner verkligen att det är ett kvalitetlack och jag blir otroligt sugen på att köpa fler nyanser från Essie!

It’s a way of giving the finger, without actually having to give it

Idag fick det bli mascaralöst, eller nästan, jag strök faktiskt på lite genomskinlig mascara från IsaDora. Tycker det är riktigt snyggt att skippa mascaran ibland.
Produkter
Ansiktet:
Make Up Store T-zone
Laura Key concealer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Lumene Natural Blush - Charming Blush
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05
Ögon:
Urban Decay The Naked Palette - Naked och Buck
MAC Eye Kohl - Fascinating
IsaDora Clear Mascara
Läppar:
Viva la Diva Lipstick - Nude Beige

Are you sure he will be able to crack the code?

Här kommer några swatches på två av L8Nybergs ögonskuggor (129 k/st). En orange och en blå skugga (Eller Teal och Dark Yellow som de heter). I pannan ser de superfina ut, men det jag kan säga om dem är att de funkar helt klart bäst med primern från samma märke, speciellt den blåa.
Pigementeringen på dessa skuggor är otroligt olika. Den orangea skuggan är väldigt pigmenterad medan den blåa inte är det. Den blåa blir det först med primern, som sagt. Den ger nästan inget färgresultat utan, men om man använder den tillsammans med primer så blir den superfin. Den känns lite torr, men jag får se om det blir ett problem eller inte när jag använt den mer.
Den orangea är lika pigmenterad med som utan primer och är jättefin. Jag kommer antagligen använda primer tillsammans med denna, då det hjälper skuggan att sitta på plats, men jag kommer inte göra det för pigmenteringsskillnadens skull.
Jag har swatchat dem utan primer, med L8Nybergs eye primer och med Urban Decay Primer Potion, för att ni ska kunna se skillnaden och för jämförelsens skull.
Såklart tänkte jag inte på att ta kort på själva skuggorna i sig, men det får bli ett inlägg utan det. Eller jag kanske uppdaterar med det senare, hm.. får se!

Why is Ellen DeGeneres in our bedroom?

Här kommer lite bilder på ett "plumper"-läppglans från DuWop. Jag brukar inte tycka om lipplumpers eftersom de brukar göra så otroligt ont, men ändå inte göra någon skillnad. I detta fall är det tyvärr likadant. Eftersom de inte brukar funka på mig undrar jag om det är på mig den inte funkar eller om den inte funkar alls. Tråkigt att den gör såpass ont, för det är ju ett himla fint läppglans annars.
Det finns många liknande läppglans som inte gör så ont.

Jag försökte ha samma min på båda bilderna och det var lättast att bara slappna av men då blev det visst risk för duckface, men ni får stå ut med det denna gång! Och jag har väntat tio minuter mellan bilderna.
Himlans fint, men inte värt eftersom den gör ont som in i sjutton!

He calls me.. Nothing because he's a pillow

Provar lite nya grejer från L8Nyberg, får skriva lite vad jag tycker om de lite senare. Till det fick det bli en vardagssotning, superenkelt!

Produkter
Ansiktet:
Make Up Store T-zone
L8Nyberg Mineral Foundation - Soft Light
Inglot Freedom System rouge
Ögon:
L8Nyberg Eye Primer
Inglot - Creamfärgad med skimmer och svart med guldskimmer
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
IsaDora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amethyst

If you're gonna threaten me, do it properly

Ett litet julklappstips såhär i oktober blir väl bra? Jag tittade runt lite bland alla sminkbloggar jag läser (om ni har en skönhetsblogg eller bara en vanlig blogg, länka i kommentarerna för jag letar alltid efter nya mysiga bloggar att läsa!) och hittade ett inlägg på Lipglossbitch om att OPI kommer släppa en kit lagom till jul med sina bästsäljare i miniformat. 10 st för att vara exakt och hela kitet kommer kosta 400 kr, vilket är en galet bra deal!
Som jag blir sugen på denna, och så behändigt att flaskorna är mindre då kan man ju prova fler nyanser för lite mindre pengar. Den är ju en superbra julklapp till någon nagellackstokig tjej, eller varför inte köpa den och dela upp nagellacken och ge till fler personer? Jag har i alla fall förstått hur bra OPIs nagellack är, så denna står verkligen på min önskelista!
Färgerna som är med i kitet heter:
  • Alpine Snow
  • Bubble Bath
  • Tickle My France-y
  • Strawberry Margarita
  • Cajun Shrimp
  • Big Apple Red
  • I’m Not Really a Waitress
  • You Don’t know Jacques!
  • Russian Navy
  • Lincoln Park After Dark

Alright, what are we having?


Do you believe that whoever did something over here last night did what they did or didn't do it, I mean come on

Mycket naglar i bloggen nu men jag är bara på det humöret. Idag provade jag Essies klassiska röda A List och jag tror detta är det prefekta röda lacket! Mitt första Essie-lack också, det gled på lätt på nageln och två lager räcker gott och väl, men det beror lite på vilket resultat man vill ha förstås.

People at work have this very strange expectation that I, well, work

Provade äntligen mitt nya OPI-lack på fingrarna igår, och ooh så snyggt det är! Jag har ett lager China Glaze - Liquid Leather och sedan två lager av OPI - Austin-tatious Turquoise. Jag får prova det bara som de är någon annan gång, men detta resultatet blev hur bra som helst. Ny favoritkombo!
Svårfotat var det, speciellt att få med det fina lila skimmret som bara visade sig i vissa vinklar, men de får duga. Om ni blir nyfikna på hur det ser ut i verkligheten (haha) så är det bara att kolla in det på Kicks eller Åhlens, ligger på 150 kr, men jag köpte min flaska i Nederländerna på en rea så jag fick det för ca. 70 spänn, så värt!
Bildboom!
Två extra bilder på flaskan. Det är så otroligt fint, detta lack!

Why does she go in there? I mean, he's behind the door!

På tal om parfymer, Kicks har en kampanj just nu att det är 20% rabatt på alla dofter! Jag ska verkligen kolla in detta. Kolla in det på deras hemsida eller gå till en Kicks-butik.

Just give me a second to get all huffy and weird like you

Tänkte visa några favoriter som jag har just nu. Det har varit lite bloggtorka, jag har verkligen svårt att komma på bra och roliga inlägg men jag har inte haft inspirationen. Jag ska försöka att komma på så bra saker som möjligt att skriva om i framtiden.
De favoriter jag har just nu är ett body butter från The Body Shop, en rengöringslotion från Vichy och en parfym från Diesel.
Detta kroppsmör kommer som sagt från The Body Shop och det är en av deras nya duos. Vilket betyder att de har två olika sorters krämer i samma burk. En för normal hy, alltså där man inte är supertorr men ändå behöver återfukta, och en för den torrare huden, till exempel armbågar och benen. Den doftar arcai floral, vilket är en blandning mellan en bärig och en blommig doft. Den luktar speciellt men galet gott. (ca. 185 kr/200 ml)
Min rengöring från Vichy (Purete Thermale 3 in 1), som jag använde ett tag sedan, har jag nu gått tillbaka till. Min hy hade en supertorr period och jag tror att det var på grund av alla starka rengöringsprodukter jag testade. Nu är min hy i balans igen och det enda jag ändrat är rengöringen. Detta har varit en stor favorit för både mig och min mamma väldigt länge, och nu är den tillbaka! Den tuben på bilden är en resestorlek på 100 ml men normalstorleken är 200 ml. (ca. 125 kr/200 ml)
Jag är ingen stor parfymsamlare och jag använder inte parym särskilt ofta, pga att jag inte äger särskilt många. Denna parfym, Diesel Loverdose, har jag använt ett tag och den har verkligen växt i mina ögon. Den ska lukta lakrits och vanlj, vilket jag anar i vissa lägen. Sedan är jag väldigt dålig på att förklara dofter, ni får helt enkelt gå och sniffa på den! (ca. 369 kr/30 ml eller 519 kr/50 ml)

Hashtag burn, hashtag your tie is still dumb, hashtag refill

Såhär såg jag ut idag. Matta bruna skuggor och murrigt bäriga läppar, såhär vill jag se ut hela hösten!
Jag fick ta bilderna på eftermiddagen och därför kan sminkningen vara lite sliten, men ljuset var så kasst i morse så detta fick duga. Och en liten bonus är att mina röd rosiga kinder är inte det pga rouge, utan jag kom precis innanför dörren så det är äkta vara det här, haha! Jag orkade inte fixa till sminket så detta var det som var kvar kl tre på eftermiddagen.
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Inglot Freedom System rouge
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05
Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay The Naked Palette - Naked och Buck
Vit/cream skugga från 88-paletten
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
Claudia Lip Pencil - Aubergine

We're not eloping. I love the flowers, can our wedding be bigger please?

Blev lite tråkigt med bara en färg på naglarna, så jag pimpade dem lite. Jag kom också på att jag har en lite drös med Kicks-nagellack att prova, vilket jag hade glömt bort helt. Jag tog Kicks Nailpolish i Army Jacket eftersom lila och grönt är underbart snyggt tillsammans, jag tror att jag har fått lite dille på det just nu. Köper nästa bara lila och gröna skuggor, haha!
Har ni hört förut att om man vill framhäva sina gröna ögon är lila en av färgern att satsa på? Därför att de är kontrastfärger. Blå och orange är också sådana färger. Passar grymt ihop! Viola/Killercolours gjorde en sminkning med blått och oranget som verkligen är värd att kolla in, klicka bara HÄR.
Basen är OPI William Tell Me About OPI och det gröna är Kicks Army Jacket.

I picked the right tie didn't I?

Såhär ser jag ut idag. Jag har testat min nya Inglot-palett, en av ögonskuggorna och rouget i alla fall. Jag använde den brun/koppriga/bronziga skuggan med en ljusare ögonskugga. Det är såhär jag brukar göra min vardagssminkning, bara byta ut den bruna skuggan. Därför har det varit lite glest mellan sminkningarna, dels har jag inte varit hemma och jag har varit sjuk och dels för att jag sminkar mig inte så olika dag till dag. Ska sätta igång och göra roligare sminkningar snart, få lite inspiration snart hoppas jag.
Men vilket fall som helst, såhär såg jag ut!
Produkter
Ansikte:
Laura Key concealer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Inglot Freedom System Rouge
Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Inglot Freedom System (bronzig skugga)
Urban Decay The Naked Palette - Virgin
Wet n Wild Gel Liner
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Läppar:
Läppbalsam

And through this having and giving and sharing and receiving, we too can share and love and have and receive

Nu till min nya Inglot-palett! Jag var så nyfiken på deras Freedom System, då man plockar ihop de skuggor man själv vill ha och sedan sätter de ihop dem i en palett. Fler märkn borde ha det systemet, hur bra som hels ju! Det blir alltid någon ksugga som blir lämnad orörd i en palett, man köper en palett trots att den har en skugga som kanske inte just är din färg. Här kan man matcha och plocka runt och dona. Det var verkligen så kul som det låter. Lösgodis fast med smink!
Den affären jag gick runt i hade inte många "stommar" till paletterna, alltså själva stommen i paletten, men jag hittade allt en jag gillade. Den innehåller tre ögonskuggor och ett rouge, den är i samma storlek som min andra Inglot-palett och eftersom paletterna använder sig av magneter kan jag bara sätta ihop de båda. Fiffiga små detaljer.
När jag tänkte på vad jag ville ha visste jag att jag ville ha den i samma storlek som min andra palett, jag hade tänkt mig en palett med fem ögonskuggor. När jag tänkte efter när expediten berättat vilka olika de hade (de hade tre olika, en med 10 ögonskuggor, den med tre ögonskuggor och ett rouge och sedan en till med två ögonskuggor, ett rouge och ett puder) kom jag på att det kanske är mer praktiskt att ha ett rouge i paletten också. Så den fick det bli!
Jag gick och plockade ett tag men eftersom jag gick med några kompisar kunde jag inte ta alldeles för lång tid på mig, då det inte intresserade dem alls. Jag önskar verkligen att Inglot kommer till Sverige snart, skulle vara hur kul som helst. Inte för min plånbok kanske..
Denna palett kostade 29 euro, vilket är ungefär 260 kr.
Klicka på bilden för att se en större version!

Bow down to Beercules

Kunde inte hålla mig från William Tell Me About OPI och på grund av det blev det lite slarvigt påmålat, men det får ni stå ut med. Jag tänkte mig att det skulle vara lite mer vinrött men på nageln blir det väldigt mörkt, nästan svart. Jag kan också skymta lite brunt. En mycket fin färg, men annorlunda på nageln än i flaskan.
Jag gillar formulan, då det är mitt första OPI-nagellack kan jag inte säga att jag tycker om alla deras finishes men detta var otroligt lättmålat. Det behövdes bara ett lager, men jag drog på två ändå för att jämna ut mina knagliga linjer vid nagelbanden. Detta är ett krämlack och jag tror det kommer blir mycket använt i vinter av mig.

Why don't you just whip up a batch of your fancy tofu-sushi-bagels

Första otidsinställda inlägget på en vecka. Japp nu är jag tillbaka i Sverige och jag hade det hur bra som helst i Nederländera, jag har shoppat några saker också. Jag tänkte visa det jag köpte i skönhetsväg. Kul kul!
Mina första OPI-nagellack är köpta! Jag och några vänner gick förbi en frisörsalong och de hade lite rea på nagellack och jag vara bara tvungen att ta ett titt. Det blev att jag köpte "Austin-tatious Turquoise", som är det blå/gröna lacket, för ca. 70 kr, vilket jag tycker är en riktigt bra deal då de går på 150 kr här. Närmare titt på detta senare, det är så otroligt fint!
Jag köpte sedan "William Tell Me About OPI" som är det vinröda, på en utav alla färjor jag åkt runt på. Där kostade det ca. 120 kr. Jag har varit å sugen på att testa OPIs nagellack men jag har alltid varit lite för snål. 150 kr för ett nagellack är lite saftigt för en student, men jag passade verkligen på nu när priserna var som de var. Bilder på när de sitter på naglarna kommer nog snart, kan inte vänta länge med att testa de!
En av The Body Shops Earth Lover duschgel slog jag till på. Jag har sedan tidigare den som doftar citrongräs och päron, men jag har tittat på denna sedan i sommras. Den doftar aprikos och basilika, hur gott som helst. Jag tycker den luktar saft, haha! De kostar 95 kr i Sverige, jag köpte den för ca. 55 kr.
Och det bästa, en Inglot-palett! Jag blev så glad när jag fick reda på att Inglot har en affär i Amsterdam. De har ju det omtalade Freedom System då man bygger sin egen palett, och det var verkligen så kul som alla säger. Man fick gå och plocka det man ville, byta, kolla ifall det matchar och hålla på. Jag kände mig som ett barn i en godisaffär (eller som jag i en godisaffär..)
De hade inte så många olika konstillationer när det gällde paletterna, då många var slut, men jag blev allt galet nöjd ändå. Det kommer ett inlägg med bilder och swatches snart, men den som väntar på något gott..

Well eventually, over time, we all become our own doppelgangers

Detta är ett tidsinställt inlägg, då ajg befinner mig i Nederländerna hela vecka 39. Jag kommer hem den 2 oktober igen!
Min första bronzer, och den köper jag i September.. Jaja, denna kommer vara alldeles för mörk för att jag ska kunna använda den själv nu i höst och vinter. Jag tycker att jag kanske ska ha en bronzer i min samling ifall jag behöver en bronzer någon gång eller om jag sminkar någon annan. Jag bara slog till helt enkelt! Och jag fick ett rouge också.
Elf Contouring Blush and Bronzing Powder

RSS 2.0