When you understand the laws of physics, Penny, anything is possible

Jag blev lite inspirerad av Tina/Beleza när hon skrev om att hon satt på sin balkong och målade naglarna. Jag hämtade genast mina nagellack och satte mig på altanen och gjorde det samma. Och det fick bli ett lila frankenlack.
Ett "frankenlack" är när man blandat ihop en egen färg med hjälp av andra nagellack. Jag har blandat ett svart, ett vitt och ett rött nagellack, jag hällde alltså bara i svart och rött lack i en flaska med vitt lack som var lite halvfullt. Är man trött på nått lack? Häll i några andra och se hur det blir, vettja! Det kan bli hur bra som helst!
Detta blev lila, väldigt likt Ashes to Ashes från IsaDora (som jag skrev och visade HÄR) men man kan verkligen se en skillnad. Detta är mycket varmare! Jag blandade förra sommaren.

That's how you do an evil laugh, ciao for now!

Sitter i solen och väntar spänt på att mitt paket med Cliniderm solgrejer ska komma! Det kommer bli så roligt att testa lite nya solgrejer eftersom jag har nästan bara haft dåliga erfarenheter med solskyddsfaktorer. Detta lilla paket kommer jag såklart visa upp när det väl kommer fram.
Jag har åkt till Borås och stannar här en vecka, så det får vänta! Har lite andra saker att visa er, så håll utkik!

Brainfart, don't you hate does?

Tänkte visa ett läppstift som min mamma köpte på sig när vi var på Sephora. Hon tyckte inte att hon passade i det, men jag har använt det ett par gånger och jag diggar det! Det har en kall rosa nyans med lite lilac/violett i. Detta är super fint om man har ljus/blek hy som jag, min mamma har något mörkare hy. Ni kommer få se detta på läpparna lite senare.
Sephora Collection Lip Attitude - G08

There's no one hotter then God

Fick lust att göra några kollages, det var ett tag sedan jag gjorde det! Har varit ganska dåligt med smink de senaste dagarna och det är för att jag inte har sminkat mig direkt mycket. Det blir nog bättre snart!

Make Adjustments Go Get Energized

Jag har haft ett linne liggande i garderoben hur länge som helst och kände att lite pyssel behövdes. Jag bestämde mig för att göra om linnet till ett frans-linne, så vill ni veta hur jag gjorde om ett tråkigt vitt linne till det här;
Jag tänkte visa hur jag gjorde!


Försts tog jag fram det gamla linnet, en sax och en blyertspenna.
Jag mätte upp och markerade hur långa fransarna skulle vara. Jag ville att de skulle börja ungefär vid höften. Detta var lättast att göra när man hade linnet på sig.
Sedan klippte jag av remsan längst ned.
Sedan var det bara att börja klippa fransarna. Nu får man bestämma själv hur breda de ska vara men jag satsade på 1-2 cm breda.
Om det finns någon sådan här lapp, klipp av den.
Man behöver inte vara supernoga över hur perfekt klippta fransarna bli.
För att dölja misstagen och göra så att fransarna ser jämnare ut är det bara att dra ut fransarna.
Då kommer de se fina och jämna ut även fast de kanske inte är det. Litet tips!
Sen är det bara att prova och se ifall fransarna har bra längd och ifall man måste klippa de högre upp eller vilka ändringar man nu måste göra.
Jag tyckte att fransarna blev lite väl långa och jag valde att klippa av dem lite. Det är viktigt att man inte klipper jättemycket med en gång, då blir fransarna kanske för korta och då finns det inte så mycket man kan göra åt det. Ta lite i taget, steg för steg.
Och nu är det klart! Ett perfekt linne för stranden över en bikini. Eller så slänger man på ett par svarta jeans och en kavaj så blir det perfekt till kvällen!
Och lättare än så här är det inte att fixa det om man inte känner för att köpa ett nytt sådant här linne. Alla har väl saker i sina garderober som inte används, gör något kul med de istället för att de ska ligga där och inte göra någon nytta. Gör man något fel så spelar det ingen roll eftersom man inte använde linnet innan ändå!
Hoppas ni har en bra dag och att ni pimpar eran garderob rejält nu!

Are you an idiot? - No sir, I'm a dreamer

Ett litet tips på en silikonfritt balsam! TRESemmé Naturals, när mitt balsam är slut kommer jag satsa på detta, originalet luktar ju så sjukt gott! Får test-lukta på detta också, haha!

In this room, you are the one who is peculiar

Glad midsommar allihop, hoppas ni har en galet bra dag! Tänkte visa er vad jag har på mig idag, jag ska bara grilla med några kompisar så det får bli enkelt. En snygg t-shirt och gråa jeans, slänger på en grå kavaj sedan (I heart kavajer!) Ser ni det gömda buskapet i tröjan? Haha!
Tröja - Vila / Jeans - H&M / Kavaj - Vero Moda (Only)

It is a great ass

Jag går mot strömmen, jag är redan lite trött på allt vad korall heter speciellt på naglarna och kör på svart, ibland vill man bara bryta av.
Det enda som i regel är "sommrigt" som jag är sugen på är ett persikofärgat läppstift! Inte korall eller orange, och jag vill gärna att det ska vara lätt och lite glansigt, ett bra vardagsläppstift helt enkelt. Hittade ett från Lancôme på rean men slog inte till, det kostade runt 180 kr och jag satsar nog hellre på ett från MAC som jag kan välja färg på helt själv. Det var så utplockat bland färgerna!

Min midsommar-manikyr ser ut såhär! Liquid Leather från China Glaze, mitt all time favorite svarta lack!

Wednesday's Halo night

Hakar än en gång på Lipglossbitch och här kommer 1Beauty3. Denna gången skulle man lista tre sommriga produkter som man var otroligt glad över att äga just nu inför sommaren! Läs mer om den på hennes blogg!
Först och främst är jag en frekvent användare av aloe vera gel och min favorit är den från Aloe Vera Group. Hur mycket solskydd jag än slänger på så blir jag alltid bränd någonstans och där kommer aloe veran in i bilden. Istället för att använda after sun-produkter som aldrig tycks göra någon skillnad brukar jag smörja in mig med aloe vera gel. Superduper att ha med sig nu i sommar!
Nästa sak jag är väldigt kär i just nu är läppbalsam. Folk klagar ofta på vintern att deras läppar är krångliga och fulla med problem men för mig är det nästa tvärtom. På vintern är de ofta kylan som gör att de blir lite fnasiga och det lindrar de flesta läppgunk. Det problem jag har är att jag bränner mig om läpparna (och här har jag inte funnit ett bra skydd mot solen) och när jag väl har bränt mig finns det inte mycket som hjälper. Jag har testat alla läppbalsam jag äger och har tycks finna en favorit. Jag fattar inte riktigt vad som är namnet men jag tror det heter Agatha Ruiz De La Prada i doften Tutti Frutti. Detta har jag köpt på en färja en gång i tiden. Detta sätter jag på mig på kvällen och på morgonen känns de superbra! Jag tycker dock inte om lukten.
Sist tänker jag nämna en härlig ögonskugga som jag använt mig mycket utav. Make Up Store - City Jungle (kan se lite närmare på den HÄR!) En härlig färg på ögonskuggan kan göra mycket i sommar!

Pulling. Them. Of.

Har ni sett bilderna på Emma Watson för Vouge? Så galet snygga!

Holy crap on a cracker

Vad jag gjorde igår? Min första sats cupcakes någonsin! Vad hade ni läsare för er?

I've had the same walk since high school

Testade den blå/lila skuggan från Inglot paletten! Den är ju hur fin som helst, i vissa lägen är den blå och vissa lila. Love!
(Min virvel i luggen får nästan huvudrollen på denna bild, hoppas ni kan bortse den!)
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré
Maybelline Expertwear Mono - Heather Mist
Inglot-palett - Blå/lila skuggan
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Maybelline Line Definer Liquid Eyeliner - Black
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
IsaDora Perfect Moisture Lipstick - Pink Heather (125)

All you can say with absolute certainty is that joke is not funny here

Inglot-paletten jag vann, äntligen har jag tagit bilder på den! Det har inte varit det ultimata vädret för att ta produktbilder och jag har varit ganska upptagen med att ha sommarlov så bilderna har blivit lite försenade! På grundav det så har jag hunnit använda den lite och jag kan säker säga att jag gillar paletten enormt mycket!
Skuggorna är intensiva i färgen och de är väldigt smickrande. Jag har använt mig av den ljusaste längst till vänster och den i mitten och jag kunde inte varit mer nöjd. De är väldigt skimmriga med lite glitter i, vilket jag inte brukar vara tokig i men jag har nog ändrat mig lite på grund av denna palett. Jag vet att jag kommer använda denna väldigt mycket!
En blå/lila skugga med skimmer som går i silver, den enda skuggan som går i silvrig ton.
En svart skugga full med guldigt skimmer, så himla fin!
En guldig skimmrig skugga.
En bronzig/brun/guldig skugga med skimmer, denna skuggan är ju så fin!
Och den sista, en beige skugga, det ser inte ut så på bilden riktigt, men med guldigt skimmer. Denna har jag använt mig som bas några gånger, för att värma upp och ge en skimmrig "touch" på sminkningarna.
På bilderna nedan har jag ingen primer under, bara skuggorna.
Här ser man det fina skimmret och det glittriga i skuggorna!

I'm the bloke who hit him

Idag var jag på en namngivningcermoni, eller vad man ska kalla det. Då måste man ju vara lite fin och så här såg jag ut. Jag tog bilderna lite snabbt och kollade inte på dem förrän nu och jag märkte att de inte blev super men det får duga, bättre än inget, right?
Jag vet att det blir många bruna/naturliga sminkningar men det är det jag oftast bär och jag är mest bekväm i det. Jag ska försöka att exprimentera mera så det blir fler annorlunda och roliga inlägg!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Make Up Store Neutralizer - Yellow
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay - Virgin, Sin, Buck, Darkhorse och Creep
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
H&M Lipgloss - Azalea Glow

Yeah right, remember in high school when I died and didn't give you my baby?

Slängde på ett av H&M's lack, Spoiled Beauty lite snabbt. Attans bubbla på långfingret! Det är väldigt svårt att få bra bilder när vädret är som det är, men lacket är mycket kallare i färgen än vad det ser ut som. Riktigt fint!

Den hänsynslöse Flintis

Nämen titta vad jag hittade i brevlådan!
Fler bilder kommer inom kort!

I don't have time to be creepy, dude

Nu ska jag snart åka hem till en kompis, skolan har tagit så mycket tid det senaste så det känns inte som jag har hunnit med och umgåtts med mina vänner så mycket som jag har velat. Man bara måste älska sommaren! Jag kommer åka till Göteborg i morgon, på West Coast Riot lite spontant. Jag var där förra året och fick se Rise Against live, vilket var awesome och i år åker jag dit igen och det kommer bli lika bra! Sen på fredag blir det picknick, jag har många fina dagar framför mig!
Är det någon mer som ska på West Coast Riot föresten?
Eftersom jag bara ska till en kompis så körde jag lite naturligt med min Naked Palette!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay - Virgin, Naked, Hustle och Buck
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
Lypsyl

With the data submitted, that cannot be determined

Såg precis en reklam för Beauty-tuggummi? Va fasen, detta måste provas!

Den är redan kvart över sand

Jag behövde en nagellacksborttagning för ett par veckor sedan och jag hade hört från olika bloggar att det fanns en otroligt billgi och bra på Lidl. Jag tänkte att det var väl värt att prova. Jag har en Lidl precis bredvid min skola så jag gick dit på en rast med en kompis och köpte en flaska från märket Cien för 18 kr. Vilket superpris!
Det jag tyckte var lite konstigt var att även fast flaskan är oöppnad på bilden så saknas det ganska mycket. Jag kollade runt bland flaskorna och alla var visst så, lite halvfulla. Själva removern är faktiskt rätt bra, luktar ganska starkt, nästan lite aceton fast den är fri från det, men den tar lätt bort nagellacket. Jag tycker att den verkligen är värd att testa, om man tänker på hur bra den fungerar i jämförelse med priset.
En tumme upp för priset och att den fungerar ganska bra. En tumme ned för lukten och att den inte är full.

I don't know, you said mistake a lot

Jag tänkte visa vilka produkter jag använder till mitt hår! Jag använder inte så mycket, men vissa saker låter jag stå framme bara för att jag använder dem oftare än andra. Dessa är de jag låter stå framme, förstår ni? Haha!
Jag har min plattång och min hårfön framme nästan hela tiden, men jag har försökt att använda de mindre och mindre och jag är inte fullt så beroende av de som jag var för ett tag sedan. Plattången kommer ifrån BaByliss och hårfönen från Philips, hårfönen kommer ifrån 1700-talet så jag vet inte om den går att få tag på längre.
Sen har jag min hårsprayer. Jag har ett problem att hårsprayer överlag inte funkar på mitt hår och ingen av de jag har gör det heller, så varför jag använder de vet jag inte. Jag använder heller inte dessa dagligen. Den ena kommer ifrån Garnier Fructis (Bamboo Flexhold eller något sånt) och den andra heter Elnett och kommer ifrån L'oreál Paris.
Mitt värmeskydd ifrån TRESemmé använder jag nog mest av alla mina produkter till håret. Jag har skrivit lite om det här, och jag gillar det verkligen. Jag tycker det är viktigt att skydda håret mot värme speciellt när man vill spara ut det eller så.
Sen har jag en burk med vax också. Den kommer ifrån L'Oreáls Studio Line, "Studio Indestructeble Sculpting Wax" för att vara korrekt. När jag hade kortare hår på min högra sida använde jag detta för att få lite struktur och för att det skulle hållas på plats. Denna använder jag inte alls nu, då jag inte tycker att det blir så snyggt när jag inte har så kort hår längre. Den gör inte så mycket för mig nu.
För att summera; jag använder inte mycket till mitt hår just nu, jag försöker vara lite snällare mot mitt hår nu än vad jag har varit hittills. Jag tyckte ändå att det kunde vara roligt att skriva lite om det.

Drink plenty of fluids! - What else would I drink? Gasses? Solids? Ionized plasma?

Eftersom det har varit lite glest med sminkningar och äntligen har jag lust att göra någon sminkning, ergo: jag mår bättre! Jag har gjort en grön sotning, enjoy!
Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Oliva Eco Concealer
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
NYX Jumbo Eye Pencil - Black Bean
Make Up Store Microshadow - City Jungle
Urban Decay - Sin, Virgin och Creep
IsaDora Perfect Contour Kajal - Black
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
NYX Round Lipstick - Circe

Sometimes things have to fall apart to make way for better things

Jag har bestämt mig. Jag ska börja med "No Poo-metoden". Det innebär att man tvättar håret utan schampoo. Detta har jag hört mycket om men har alltid tänkt "Mitt hår kommer inte kännas rent utan schampoo!". Detta ska jag försöka motbevisa och jag tänkte att passar det inte bättre än på sommaren?
Jag är trött på alla kemikalier och skit som finns i alla produkter som vi använder och om vi kan klara oss utan dem, varför fortsätta använda de produkterna?
Först använder man ett "sista schampoo" och detta måste vara fritt från silikoner (man väljer bara produkter där inga ingredienser slutar på -cone eller - conol). Silikoner torkar ut håret, täpper igen hårbotten och lämnar en "beläggning" på håret. När det schampoot är slut kan man övergå till att bara använda balsam. Det är viktigt att även det är silikonfritt.
Jag har följt Junesabstract ganska länge och hon har länge använt denna metod och hon ger mig ofta mycket inspiration. Hon la nyss upp en lista på olika "sista schampoo", balsam och inpackningar som man kan använda till denna metod, och det finns verkligen jättemånga olika alternativ. Kolla in den om ni är nyfikna. Jag utgick ifrån den och jag valde dessa:
  • Garnier Fructis Volume Restructure Schampoo
  • Garnier Fructis Nutri-Repair Conditioner
Och på baksidan av schampoot stod det att det var fritt ifrån silikoner och parabener.
Jag kommer skriva lite om hur det går ibland, små updates och jag hoppas verkligen att det kommer funka på mitt hår. Jag hoppas också att det kommer vara roligt och inspirerande att följa!

A man can do a lot of living in three hours

Ni kanske har märkt att det är lite tunt med sminkningar den sista tiden och de beror mestadels av att jag har haft ganska hög feber de senaste dagarna. Jag har därför inte sminkat mig. Därför har det blivit en hel del inlägg om olika produkter och det kanske blir lite tråkigt i längden, men jag känner att febern börjar släppa och jag blir friskare och friskare. Snart kommer jag ha mer lust till att leka lite med mitt smink eller sminka mig över huvudtaget för den delen.
Ville bara att ni skulle veta det, en liten update! Ha det så fint!
Bilder från när jag var i Spanien i påskas!

First of all, no ninja is getting a jump on me

GALET! Jag vann just den tävlingen jag skrev om i förra inlägget! Kunde inte vara mer glad!
Priset är en superfin palett från märket Inglot!

The DivorceForce

En supercool tävling jag vill tipsa om, eller ja, det är ju priset som är det coola! En palett ifrån Inglot! Denna är jag väldigt sugen på att vinna!
Ni hittar tävlingen HÄR!

I think it's very important to focus on the "who gave you this number" issue

En till favorit och även denna är en duschkräm - Escada Moon Sparkle Bath and Shower Gel. Doften är underbar och det var för några år sedan denna lanserades men jag kan fortsvarande inte få nog av doften! Jag lyckade inte få tag på en parfym, men när jag var i Polen med min högstadieklass köpte jag Bath and Shower Gel med samma doft. Den kostade mig 45 zloty vilket motsvarar ca. 112,50 kr då. Billigt!
Den luktar så otroligt gott men eftersom den inte säljs längre vill jag inte använda upp den.. Haha, fånigt men så är det ganska ofta för mig. Om jag hittar en produkt som luktar sjukt gott vill jag inte slösa. Man måste ju använda upp dem, varför annars köpa dem och de har ofta bäst före-datum. Jag kommer nog använda den mycket i sommar!



And maybe say smell you later a little less often or just stop completely?

Jag tänkte börja med en ny grej här på bloggen. När jag hittar en produkt som är så bra att jag inte kan få nog av den, sätter jag in den i sida så som jag har gjort med denna! "Favoriten just nu..."

Denna har snabbt blivit en stor favorit för mig. Denna duschkräm luktar otroligt gott, den återfuktar bra och den löddrar precis lagom mycket, en superprodukt! Därför tycker jag att den förtjänar en plats här till vänster. Produkten som hamnar här varierar, men jag kommer inte byta ut den regelbundet utan jag byter ut den när jag hittar en produkt som jag använder som tusan. Och just nu är det denna!

You can see the moonlight bouncing off her head

Vilket väder! Jag har nyss kommit hem från Marstrand och kunde inte ha mer sommakänslor än vad jag har nu! Det kommer nog upp något roligare inlägg snart, typ imorgon eller så.



I can handle you preventing me from fulfilling a life long dream, that's being in a relationship

Sitter på en camping i Marstrand (gissa hur röd jag är i ansiktet?!) så det blir inte så mycket bloggning denna helg, blir mer nästa vecka! Kram på er allihop!




It's why people gravitated to him. It's why I did. He was my friend

Lite bilder på City Jungle som utlovat!









My wallet's too small for my fifties and my diamond shoes are too tight

Idag provade jag min nya ögonskugga ifrån Make Up Store (som ni kommer få en närmare titt på när jag orkar) City Jungle heter den i alla fall. Jag gillar den! Sommrig som attans.




Produkter
Ansiktet:
L'Oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05
Ögonen:
Urban Decay Primer Potion
Make Up Store Microshadow - City Jungle
Urban Decay - Virgin, Creep och Hustle
L'Oréal Voluminous Carbon Black Mascara
Läppar:
NYX Round Lipstick - Louisiana

RSS 2.0