A dinosaur died a million years ago? Uh, try 65 millions years ago

Christian Dior


I love you like the stars above, I love you till I die

Jag har tänkt lite på olika trender inom smink och så, sommar och vinter makeup är otroligt olika, enligt mig. Jag är inte någon som förljer trender, men när sommaren kommer (eller våren) känner jag mig mer sugen på ett tjusigt rosa läppglans än på ett mörkrött läppstift. Skillnaden jag ser mellan vinter- och sommartrender inom makeup är ganska tydliga. Jag känner mig jättepepp på vår- och sommarsmink! Jag känner mig lite trött på vinterns mörka färger, som är galet snyggt men jag är sugen på rosa/corall och ljusa färger!
Ser ni skillnaden? Till vänster har jag försökt att visa vad för smink jag känner att slänga
på på vintern, till högerär det jag är sugen på just nu!
(speciellt parfymbollen DKNY Fresh Blossom!)





Jag har tvångstankar om stolar

Do want!
Dagens craving är Smashbox nya palett från kollektionen In Bloom, som är deras vårkollektion. Den perfekta neutrala paletten!

Smashbox In Bloom Eye Shadow Palette and Brush
Jag har sett att man kan köpa den på kicks och på eleven.se och den kostar 525 kr!


the king of carrot flowers

Hejsan!
Jag tänkte bara visa er ett av mina favoritläppglans, ett coralligt/rosa gloss. Det har inte mycket glitter eller ser inte plastigt ut, vilket jag gillar. Det ger bara fin färg och lite glans, perfekt för mig!
Nackdelen med det är att det går bara att köpa online, det säljs inte i Sverige. Jag har köpt det på www.cherryculture.com.
NYX - La~La


Man kan absolut bygga upp intensiteten på detta gloss!


jag vill se män med helskägg

Hejsan!
Jag hade tråkigt så jag pimpade mina naglar lite! Jag ville även testa H&M's Manhunter, jag köpte det i sommras för att jag ville ha ett svart lack att blanda frankenlack med. Det var helt ok men jag är inte redo att byta ut mitt China Glaze - Liquid Leather mot det.

H&M - Light Purple
H&M - Manhunter


Some people absolutely deserves a salute

Hej där
Nu blir det hudlotionsnack! Min hud har alltid varit otroligt torr och känslig, vilket har gjort att jag testat väldigt många olika fuktgivare. Den jag använder just nu är The Body Shop Body Butter - Mango. Jag köpte den vid nyår ungefär och den är nu näst intill slut och jag behövde en ny.
The Body Shop's body butter kostar ca. 165 kr och den har varit en pärla bland alla lotions jag testat. Men jag behövde en pronto och jag gick till apoteket och kollade. En expidit kom fram till mig och frågade om jag behövde hjälp och så, jag fick tre små prover av Apolivas body lotion och jag köpte Natuvive Fig Soothing Body Butter. Just denna produkt hade apoteket ett erbjudande på i julas, och jag fick det erbjudandet nu med! Jag blev glad då jag fick reda på att det var 50% rabatt!
Så jag la 60 pix på den burken, vilket är ett mycket bra pris.


Den har en mycket konstig konsistens, den är väldigt hård men ändå enkel att smörja in och går lätt in i huden (det lilla jag har testat den visar det i alla fall) Jag kommer använda den ett tag och sedan säga mer vad jag tycker om den senare.
En annan sak som är viktig för mig är lukten. Den ska inte lukta för mycket, vilket inte denna gör. I burken tycker jag den luktar ganska underligt men när jag smörjde in den på handen luktade den inte alls mycket. Alltså verkar denna produkt rätt konstig överlag, får se om den är bra annars får jag väl köpa en ny burk av The Body Shop!

Får se hur det blir med dessa också! Jag tycker det är bra när man får små tester innan man bestämmer sig för att köpa. Om produkten inte alls funkar, om man får reaktioner av den eller så. Jag fick ett prov med en parfym som jag aldrig luktat på ens, men som nu är min favoritparfym. Prover - toppen!


Ammunitionen tog slut till sist

Hejsan
Idag har varit en stressig och slö dag på samma gång! Jag har varit och handlat med mamma i alla affärer som finns och jag har ändå inte gjort något vettigt, känns det som. Jag borde verkligen hitta på nått snart, börjar bli lite trött på att slöa hela dagarna. På måndag är det skola igen, vilket är kul och tråkigt. Jag har massa plugg att ta tag i, så jättestor lust att börja skolan igen har jag inte, men det kommer bli kul att träffa lite folk igen. Det känns som om jag inte träffat nån kompis eller så på hur länge som helst.
Jag är ändå glad, jag har lagt en beställning på elf (eyeslipsface.se) Längtar till paketet kommer! Ska jag visa lite av det jag beställde då, kanske?
Jag har inte orkat fixa mitt hår på ett tag så bortse från det, men här kommer dagens fejs i alla fall. Ofixat hår och jag orkade inte göra nånting spektakulärt direkt, så körde på mascara och rött läppstift, funkar alltid när man inte orkar göra något speciellt. Släng på lite läppstift!


Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögonen:
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc nacré
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
MAC - Ruby Woo


Some people deserves a salute

Hej hallå!
Jag är lite galen i kollage just nu (och sommriga kläder!) och söta Clara tipsade om ett nytt program som fixar kollages och så!
Här är i alla fall ett kollage jag gjorde bara för att testa det programet!

Så här kommer jag se ut i sommar!


Can you ever feel your ears?

Hejsan
Här kommer dagens!



Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
The Body Shop Cheek Colour "05"
Ögonen:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
NYX Jumbo Eye Pencil "Black Bean"
Mist Stockholm Colour Vibration "Paris"
Yves Rocher Eyeshadow "53 Blanc nacré"
Make Up Store Microshadow "Sultan"
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Ingenting


Slapsgiving 2: Revenge of the Slap

Kunde inte hålla mig från att testa nått nytt lack!
Jag testade Light Purple. Jag tycker det är mer rosa än lila. Ett gammaldags rosa, jag äger inte något liknande, vilket är kul! Jag gillar't!

Det är något ljusare än vad det ser ut på bilden, och jag har bara ett lager, men tyckte att det räckte. Jag gillade den skira looken. H&M's lack är som vanligt lätta att jobba med!

Ett sådant 4-pack kostar förresten runt 40 spänn, vilket är väldigt överkomligt!


Does this hat make me look fly?

Hej där!
Jag och en kompis kollade runt på H&M och hittade dessa coola lack! De hade likadana 4-pack i sommras och jag köpte ett pack, fast i andra färger förstås. Jag gillade verkligen idén, fyra lack som går i ton med årstiden, och jag kan hålla med om att dessa är mycket våriga!
Jag tänkte också att det gråa var väldig likt de lacket jag visade upp för nån dag sen, grey sky. Jag tog lite foton dag på dem, eftersom det var på tok för mörkt för att ta några kort när jag kom hem igår. Jag blev glad när jag såg hur lika de var eftersom det jag hade snart kommer ta slut!

Mycket fantasifulla namn - Grey, Light Purple, Dark Purple och Coral

Grey och Grey Sky

Jag ska visa dessa på naglarna allt eftersom!
Hoppas ni har ett bra sportlov, vilken vecka ni än har det på!


Where the demons from my past leave me in peace

Hej!
Jag hade lite tråkigt och hade lust att lära mig lite photoshop, jag är grymt sugen på vårkläder så jag satte ihop lite outfits!
1.

2.

3.

4.




Allt är ifrån H&M


Dagen jag fick nog var en måndag

Hej!
Äntligen får ni se min första sminkning. Den är kanske inte särskilt dramatisk eller så men en riktigt bra vardagssminkning. Det här är en look vem som helst kan göra. Lite kajal och sen lite grå skugga över, voila!




Bilderna blev kanske inte perfekta men jag jobbar på det!

Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush "Fresh Rose"
Ögonen:
Urban Decay Eyeshadow primer potion
Isadora Perfect Contour Kajal "84 Soft Black"
Den grå/svarta skuggan i Isadora Eyeshadow Quartet "37 Crystal Mauve"
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Isadora Perfect Moisture Lipstick "Sheer Amethyst"


It takes a fool to remain sane

Hej!
Ännu ett lack jag vill visa er! Älskar detta, lite mitt go-to nagellack. Plus, jag köpte det för en tia!

Grey Sky - H&M
Jag har försökt att ta en finare bild denna gång, men vet inte om jag lyckade!
Föresten så filar jag på ett mode-inlägg som kommer komma upp i bloggen snart!



I've got it all almost all figured out

Hejsan!
Jag hittade lite ork i alla fall, så här får ni ett litet tips eller vad man ska kalla det!
Ni vet den känslan som man får när man bara hängt hemma, i myskläder hela dagen och inte gjort något vettigt alls? Jag älskar att bara slöa med myskläder men hatar den känslan man får i ansiktet, man kan nästan känna smutsen och all sånt i ansiktet, usch! Då är mitt lilla tips bra! Rengör ansiktet, och även då kan man känna att man inte fått bort allting. Antingen kan man bara peela ansiktet med sin favorit-peeling eller så kan man göra som jag, använda en ansiktsmask.
Jag var och kollade på Kicks en sväng för ett tag sedan och såg erbjudandet "tag 3, betala för 2" på Formula 10.0.6 sortiment av masker. Jag köpte en av varje färg som de hade (rosa, orange och grön) Detta betalade jag alltså ca. 30 kr för! (de kostar ca. 20 kr styck annars) Jag tror de fortsvarande har erbjudandet kvar på Kicks, tips tips!

Jag har enbart testat den oranga som heter Deep Down Detox och den var underbar. Man kände hur den tog bort all smuts i porerna och man könde sig väldigt fräsh när man tvättat bort den. Jag och en kompis tog en kväll och satte oss med varsin smoothie, målade våra naglar och använde maskerna. Hur mysigt som helst!
Spa-kvällar är underskattade som attans!


Home is wherever I'm with you

Hej där!

Jag har inte gjort mycket idag, kom hem runt 12 och jag gick och la mig med en gång. Har tittat på de nya avsnitten av How I Met Your Mother, som jag halkat efter med och tittat på Lilo och Stitch. Jag kan erkänna att jag grät floder!
Jag har varit så galet trött idag så det inte är sant, har inte orkat med nått så ni får nöja er med ett text inlägg, då jag som sagt inte orkat göra något vettigare. Jag har funderat lite på vad jag ska dela med mig av mer, kanske lite musik tips, vad jag lyssnar på och så där. Det kanske skulle vara roligt för er att läsa, vad vet jag. Men det får bli nån annan dag. Jag skriver endel texter också, kanske när jag vågar, delar jag med mig utav nått. Att lämna ut sina texter som är otroligt personliga är inget man gör i första taget kanske.
Jag har sån himla lust att visa er hur jag sminkar mig och så vidare, men jag har ingen bra kamera. Då kommer jag lägga upp bilder som man inte ser någonting på, vilket kommer bli väldigt fail. Detta är något som jag måste jobba på, för det måste jag ju kunna visa er!



When you only got 100 years to live

Hej!

Jag var på shoppingtur med mamma förut och hittade dessa! Otroligt fina enligt mig och kvaliten verkar toppen! De kommer ifrån Ten Points, jag köpte de på en skomarknad.
Utan blixt
Med blixt
Hörs senare nu ska jag till kompis som fyller 18 i morgon! (Grattis Hanna!) Gissa vilka skor jag kommer att ha på mig? :)


Destination: Unknown



I'm sick of everything that my money can buy

Hallå!

Jag målade mina naglar i detta lacket för några dagar sedan så det är lite avskavt men men det överlever ni nog.
Lacket är gammalt som gatan. Det kommer i alla fall ifrån märket Yves Rocher - men det står inget namn.. jag tror inte man kan få tag på det längre! Men jag ville mest bara testa och ta lite kort på mina naglar för att se hur det blev!


Listen to my swollen gum

Hej igen!
Eftersom ni inte känner mig, at all, så tycker jag det passar sig att jag visar er några av mina favoriter till att börja med. Jag tänkte börja med läppstift.
Jag är en läppstift-fanatiker, jag kan inte få nog av dem! Så detta är de tre stiften jag använder oftast, men jag har många fler favoriter!
Det första är ett neutralt. Det heter Exit och kommer ifrån Make Up Store. Det har en rosa-korallig färg, vilket passar väldigt bra till min hy då jag är ganska blek. Detta brukar jag använda tillsammans med ett annat stift som jag kommer berätta om längre ned i inlägget, så för att få reda på min superkombo, scrolla ned!
Det andra stiftet jag tänkt visa er är ett lila-rosa. Det är Rebel ifrån MAC. Jag var i Stockholm med min mamma i höstas och vi gick in och kollade vid MAC-disken och jag letade efter ett rött/rosigt läppstift (vilket jag köpte också, men det kan jag visa en annan gång) Expiditen visade lite olika stift och hon sa att detta passade otroligt bra på mig, men hon var oroligt att det var för bold, men icke. Men jag köpte det inte, men dagen efter gick min mamma och köpte det och gav mig det i födelsepresent. Glad!
Detta stift är inte för mesar, men det går att lägga på ett tunt lager. Det är absolut bygga upp färgen om man vill, vilket jag brukar göra ;) Det var svårt att ta kort på och jag är inte jättebra på att fota än, får öva upp mig.
Och det sista stiftet är Rose Passion från Rimmel, Rimmel har många olika sorters läppstift men detta är Rimmel Moisture Renew Lipstick. Detta läppstift är inte så smickrande på mig om man bygger upp färgen, jag brukar bara "dutta" på det, eller använda med Exit. Jag sätter på Exit, sedan "duttar" jag på Rose Passion på inre delen av läpparna och sedan blandar jag ihop stiften lite. Detta blir galet snyggt! Får visa någon gång. Så detta stift brukar jag inte använda så ofta för sig själv. Men fint är det!
Jag swtchade även läppstiften!


Sometimes selling out is giving up

Hej där!

 

Mitt namn är Sara, men kallas ofta i internetsammanhang HippiSara. Jag går mitt andra år på gymnasiet, samhäll kultur för att vara exakt. Jag har länge tänkt över om man ska börja blogga. All the cool kids are doing it, eller hur var det nu?


Jag är inte som alla andra, vilket jag ganska ofta blir påmind av.


Min största passion i livet (cheesy? yes.) är smink och sådant. Ytligt? Nej. Viljan att stärka personers självförtroende, om det så bara är för en dag? Ja.

 

Jag har alltid varit intresserad av makeup, nagellack, hår, hudvård och allt som hör dit till, men det är inte förren nyligen som jag har bestämt mig för att utbilda mig till makeup artist. Det är min stora dröm. Få sminka kändisar och arbeta som makeup artist på olika föreställningar, bröllop och catwalks. Eftersom detta är mitt största intresse kommer det naturligt att jag skulle skaffa just en sådan blogg. En beautyblogg!

 

Här kommer ni få se mycket smink och saker relaterat till skönhet. Jag kan knappt vänta till jag får visa er vad jag har att erbjuda världen. Jag är en liten tjej i en liten stad, fast med stora ambitioner och drömmar.

 

Självklart kommer jag dela med mig av min vardag lite här och där också!

 



RSS 2.0