You're not as funny as you think you are

Yes, då blev det till att skaffa Instagram! Lust att följa mig? HippiSara heter jag och då får ni se vad jag gör mer än att götta mig i smink som jag gör här på bloggen. Och kommentera med era namn om ni har Instagram!

Ichiban - Lipstick for men

MAC-läppstiftet, som jag gav en lite tjuvkik på för någon dag sedan, har äntligen tagit mig tid till att fota. Det är så himla fint! Ravishing heter det och det är i formulan Cremesheen, vilket betyder att det inte har något skimmer men det har lite glans. Detta är det perfekta vårstiften och det kommer pryda mina läppar mycket i sommar. Jag kommer också ha det på mig på min studentbal! Ååh jag längtar! Jag tar nämligen studenten nu i början av juni och kan knappt vänta!
Jag har sett många bilder på detta och hört mycket om Ravishing, men har alltid tyckt att det har sett alldeles för oranget ut. På mina läppar blir det inte så oranget, som det blir en härlig persikofärg. Ett riktigt bra alternativ till nude-läppar! Hon på MAC-disken i Göteborg hjälpte mig och min mamma att hitta våra nya sommarstift, har ni lust att se det min mamma köpte också? Får se när det bli bara. Haha, jag har mycket att göra just nu. Den som lever får se.
Härliga solen och värmen är här och jag passade på att knäppa några bilder i solen också. Roligt med lite olika bilder ibland.
MAC Cremesheen Lipstick - Ravishing

RSS 2.0