Do you spray the perfume on, or do you just fill your bathtub up with it at home and splash around in it?

Idag ska jag till Göteborg med min klass, så jag kommer inte uppdatera med nått mer idag, jag kommer komma hem väldigt sent! Men men jag slänger in lite fina bilder, ha det fint!
Come on, if you don't laugh, it just seems mean

Här kommer min första tutorial eller steg-för-steg eller vad man nu vill kalla det. Vad är bra att börja med om inte en sotning? Om ni tycker om det kanske jag ska göra fler sådana här? Enjoy!


Första steget är att lägga en primer, har ni ingen? Strunta i det! Men jag använde mig av Urban Decay Primer Potion.Nästa steg är att lägga en bas, så att skuggan blir mer sotig och mörk. Jag valde NYX Jumbo Eye Pencil - Black Bean, men man kan använda en creamskugga om man har nån, eller en vanlig kajal. Bara något som gör att den senare skuggan sitter lite bättre. Detta behöver inte vara snygg eller prydligt, vi kommer sudda ut den senare!Sudda ut basen, inga skarpa kanter här inte. Jag suddade ut den med mina fingrar, men man kan använda en borste eller nått också!Jag packade på skuggan. Jag blandade en svartglittrig skugga med en lila, men här kan man ta vilken färg som helst. Glöm inte att sudda ut kanterna.Gör likadant på den undra fransraden, någon slags bas och sen skugga ovanpå. Och kom ihåg att blanda samman den undre skuggan med den som vi la på ögonlocket, så det inte blir något mellanrum i yttre ögonvrån.Sen kör vi på en tjock eyeliner på övre fransraden, kajal på vattenlinjen, lite skimmrig highlight precis under ögonbrynet och i ögonvrån och tills sist mascara. Man behöver inte vara så noga med mascaran. När man gör en sotning ska man inte fokusera på att det ska vara perfekt, det är inte det som är det viktiga. Klart!

Jag tycker sotningar eller svarta sminkningar passar bra med rosa kinder och ljusa
läppar, det blir en så bra konstrast till de mörka ögonen! Men det är ju bara en
smaksak. Ha de fint!

Now I think I kind of like it less when I'm trying not to be me. Cause I just wanna, like... just be


Just snap my neck now, so I can die this pretty

Det är jättesvårt att hitta rätt sorts borstar, tycker jag, och jag tänkte att det kanske är fler som tycker det så jag tänkte gå igenom vad jag tycker är de borstar ett startkit behöver. Jag vill bara säga att jag menar inte att ni måste gå och köpa såna här borstar eller så, utan köp de ni kommer använda eller använd de ni reda har. Ni ska inte köpa borstar som ni sen inte kommer att använda. Detta är bara lite hjälp om man är helt lost, hoppas någon tycker det är hjälpsamt!
Vi kan börja med borstar till ansiktet.

1. En stor, fluffig borste, till för att applicera puder.
2. En likadan borste, bara något mindre, till för att applicera rouge.
3. En foundationborste, om man använder foundation dagligen tycker jag att
man ska investera i en sådan här borste och skippa svampen, bakterierna
älskar svampar, dessutom i längden blir det mycket billigare!
Borstar till ögonsminket

1. En liten och mjuk borste till för att applicera ögonskugga.
2. En lite större och fluffigare borste till för att sudda skarpa kanter och
blanda ögonskuggorna.
3. En ganska hård ögonskuggsborste, dessa är väldigt bra till att packa på
skuggan så att färgen blir så intensiv som möjligt.
Borste till läpparna

Man behöver bara en borste till läpparna och det är en hård och slank borste.
Jag tror detta är en concealerpensel, men som sagt man böhöver inte alltid
göra som man ska!

Wait, Baskiceball? shouldn't it be Iceketball?

Dagens sminkning är ljus och lila.. som alla mina andra sminkningar, men det är bra "to-go"-sminkning tycker jag! Idag gjorde jag den lite skimmrigare än vanligt bara!
Produkter
Ansiktet:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc Nacré
Isadora Quartet - Crystal Mauve (Nr. 1 och 2)
Mörklila skugga ifrån 88-paletten
IsaDora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Ingenting


She's thin, she's blonde, she says 'WOW' a lot

När snön kom tillbaka försvann mina vårkänslor igen, och då slängde jag på ett mörkt lack som jag bara har testat en gång. Jag gillar't! H&M - Moody Model.I always loved you the best, Sid

Jag hakar på Lipglossbitch kategori "1Beauty3a" då man ska lista sina tre absoluta favoriter, varje inlägg har ett tema. Denna gång var det "vårtecken i min beautysamling", vilket jag tyckte lät väldigt härligt och ville såklart hänga på!

1. Coralliga läppar
Detta har jag tagit upp väldigt många gånger men jag säger det igen, på våren är det på med corallfärgen på truten för mig! På våren känns att så mycket ljusare, fräshare och friskare och då passar ett par ljusa läppar perfekt!
2. Diskreta färgbomber på naglarna
Detta må låta skumt men jag älskar att ha färgstarka naglar men att de ska vara diskreta, pastellfärger kanske man tänker på då, men jag tycker inte att det behöver vara det nödvändigvis. Bleka gröna, lavender, gammaldagsrosa och turkost är några av favoriterna.
3. Ljusa kinder
På hösten är jag mycket för "tegelfärgat"-rouge och för murriga färger, men när solen börjar komma fram igen börjar jag sträcka mig efter de ljusa färgerna. Mycket "glow" och highlight som gör att huden se frisk och fräsh ut, det gillar jag på våren!

Okay Awesome!

Ett litet boktips! Making Faces av Kevin Aucoin. Denna bok var en julklapp så jag vet inte var den är köpt, men man kan köpa den här! Jag gillar denna bok otroligt mycket, den visar att man inte behöver ha hundratals olika ögonskuggor eller ha gått på någon skola eller så för att kunna skapa olika sminkningar!


Den gå igenom lite grundläggande saker först till exempel; hur man sköter sina ögonbryn, hur man väljer rätt färg på sin foundation, vilken färg på ögonskuggan som framhäver vilken ögonfärg och lite tips och trix överlag.


Sen går den igenom lite olika sminkningarm både temasminkningar, såsom
de på bilderna, men också vardagssminkningar.

I'm Galactic President Superstar Mc Awesomeville

Ett av mina absoluta favoriter, Rebel från MAC. I mina ögon är detta stift perfekt! Det är väldigt lätt att bygga upp intensiteten i färgen och då kan man ha det både i skolan/på jobbet eller på fest, vilket jag gillar! Jag nämnde det i ett av mina första inlägg, men jag visade det inte hur det såg ut på läpparna, så här har ni det!

Lätt applicering

Och lite mer!


Have you met ted?

Gud vad kul att man hinner göra en sminkning innan det blir kolsvart ute, tänkte jag, men så blev det inte. Det hann bli tråk-grått ute innan jag hann knäppa några bilder på kvällens sminkning. Jag ska nämligen på restaurang och då ska man vara fin! Men jag slänger väl upp några dåligt belysta kort ändå! Får bli bättre på det, jag som brukar vara en sån tidspessimist.


Produkter
Urban Decay Primer Potion
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc nacré
Mörkbrun skugga - 88-paletten
Isadora Quartet - Crystal Mauve (svart)
IsaDora Perfect Contour Kajal - Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara

A moustache comb

YouTube tips: 20's Flapper Vamp Tutorial


That dude high fives people with his face now

Nr två i min lilla serie! James P. Sullivan eller Sully från Monsters Inc
A guy on the bus fell asleep on me and drooled on my shoulder

Jag slängde på lite grattitilack på naglarna, jag kan fortsvarande inte bestämma om det är snyggt eller fult? Kanske snyggfult! Jag har använt IsaDora Graffiti - Black Tag.
I'm gonna have to go tell my janitorwife and all our janitorkids that life is worth living

TRESemmé Heat Defence

Jag har provat denna produkt ett tag nu och jag är redo att göra en lite recension på den.På hemsidan är beskrivningen sådan;

”Det finns en gyllene regel när du utsätter ditt hår för värme – skydda håret. Den här produkten hjälper till att skydda mot värme och friktion och gör håret glansigt och otroligt mjukt. Det är ett fantastiskt verktyg för att förändra alla hårkvaliteter och för att förbättra hårets flexibilitet så att det håller formen.” (Källa)

Denna produkt ska alltså skydda håret mot slitage som till exempel användning av locktänger och plattänger orsakar.Jag blåser och plattar mitt hår praktiskt taget varje dag (på slö- och chilldagar, så klart inte! haha.) Jag har aldrig riktigt sett det som ett problem, och jag har inte märkt att mitt hår har blivit slitet pga användningen. Därför har jag inte använt någon annan värmeskydd förut, så jag har ingenting att jämföra med.

Topparna på mitt hår var inte kluvna, utan de blev väldigt spröda och små bitar av hårstråna gick lätt av. Ett värmeskydd skulle bli räddningen, tänkte jag. Sprayen gör håret väldigt mjukt och mina toppar är nu hela och fina. Den har funkat oerhört bra för mig, och den luktar väldigt gott. Jag har testat TRESemmés schampoo och balsam innan och denna luktar likadant, otroligt gott de vill säga!
Jag köpte den på Ica Kvantum för ca. 75 kr.

Många tummar upp!

No you were right. A kid needs a hoop

Se vad som följde med mig hem från min lilla Borås-trip!


I want to be confused. With you

Hittade "facecharts" och som jag har letat! Ibland känner man sig så kreativ och har massa idéer i huvudet, men de glömmer man ju såklart, så är det i alla fall med mig. Ni kan hitta dem här!
Jag gjorde mina första igårkväll!Daily and nightly and ever so rightly

Jag har fastnat för brunt och naturligt, tror jag. IDag lånade jag en trio från Max Factor av min mamma, namnet på den hittade jag inte, men jag kanske knäpper ett par bilder på den senare!


Produkter
Ansikte:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
Lumene Natural Code Matt Makeup
L'oréal True Match powder
The Body Shop Cheek Colour - Nr 05

Ögon:
Urban Decay Primer Potion
Max Factor trio
H&M's vita ögonpenna
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Make Up Store - Exit

Eva Kuera

Jag tänkte skapa en mini-serie med temat Disney och Pixar! Här kommer i alla fall första Disney och Pixar- sminkningen - Doris från Hitta Nemo!


Produkter
Urban Deacy Primer Potion
Skuggor ifrån 88-paletten
Isadora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara


That song is like a virus

Detta tog plats i min hylla igårkväll. Torkning av några av mina nytvättade borstar. Om man lämnar borstarna såhär lutande åker vattnet inte in i borstarna, vilket orsakar att limmet som håller fast själva borsten löses upp och borsten och hela metallsaken lossnar. Nu åker vattnet ned i handuken istället!


Borstar på torkning i min stökiga hylla dessutom.

Are you dead or are you sleeping? God, I sure hope you are dead

Ibland orkar jag inte med att sminka mig, och ibland har jag inte tid. Idag var det en blandning. Jag tog lite lila ögonskugga ifrån min kära IsaDora-kvartett i ögongloben och vit skugga på ögonlocket. Piffade till det lite med ett läppglans (Lumene Wildrose Lipgloss - Nr 10)


Never screw over a girl whose lastname ends in a vowel, because she's got brothers

Jag har inte varit sugen på denna färg förräns nu, så idag åkte det på! Det är ett av de lack ifrån 4-packet (H&M) jag köpte för ett tag sedan. Coralligt och sommrigt, tror jag kommer ha på mig det här många gånger i sommar. Det är inte direkt typiskt för mig att ha en färg som denna på mina naglar, men det är ju alltid kul att prova nya saker!


Don´t blame us if you become the Blitz

För mig blev det en lite mer vardagssminkning, inspirerad av våren! Grönt är skönt!
Smink: Sara Wikström / Modell: Sara Wikström / Foto: Fanny Karlsson

Nothing worth having comes easy

Och så här såg jag ut denna dag. Lägger upp lite bilder på sminkningen jag gjorde på mig senare på dagen i morgon. Jag lånade pappas Nikon D90, så kvaliten är ju något bättre än vanligt!


Ofixat hår och läppstiftet Rose Passion från Rimmel körde jag på!

We all shoot off our guns and throw tortillas in the air

Jag och min kompis Fanny hade en mycket kul lördagseftermiddag, vi spendera den hemma hos min pappa i Borås och vi improviserade lite. Detta blev resultatet!Smink: Sara Wikström / Modell: Fanny Karlsson / Foto: Sara Wikström

I'm a pacifist. But, when the revolution comes, I'll destroy all of you.

Blev så sugen på ljusa naglar när jag såg detta inlägg som Beleza la upp häromdagen. Rotade runt lite bland lacken och hittade ett gammalt IsaDoralack som jag hade glömt att jag köpt, superbra var det inte och ganska svårt att måla med. Ljusa lack har tendesen att inte se så bra ut om man inte verkligen kämpar för att få det jämt, de är inte lika förlåtande som mörka. Så är det i alla fall för mig. Men härligt med ljusa naglar som omväxling!
IsaDora - Classic Pink (french manicure)


Goodbye, you fruit drying psychopath.

Idag körde jag på en naturlig brun sminkning.Suddig bild är suddig. Men det var ett tag sedan jag la upp en bild på hela sminkningen.


Produkter
Ansikte:
L'oréal Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer
L'oréal True Match foundation
L'oréal True Match powder
Make Up Store Blush - Fresh Rose
Ögon:
Skuggor ifrån 88-paletten
Isadora Perfect Contour Kajal - Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara
Läppar:
Isadora Perfect Moisture Lipstick - Sheer Amethyst

Oh okay, Lily. Why don't you have a baby with your butt?

Jag testade ännu en till av de tre läppennor jag köpte på Ullared, tycker verkligen om den! På bilden har jag enbart läppennan.


You took your eggs and you left. Do you really expect me never to find new eggs?

På tal om galna sminkningar, hittade denna bild på datorn. Det är ifrån en dansuppvisning jag var med på för ett tag sedan, riktigt kul var det!


You know what they say, ask your slippers a question... you're going crazy.

Jag älskar sminkningarna på John Gallianos visningar! De är oftas mörka och lite gotiska, men jag hittade ett foto från en av hans visningar som var överraskande färgglad! Och än en gång har John Galliano gett mig inspiration.
Kom på att detta blir min första ovardagssminkning (det där med hittepåord alltså) Hoppas ni gillar det och inte skrattar allt för mycket åt min frånvariga modelltalang. Jag ska försöka att bli lite bättre på att göra sminkningar i denna stilen!

Min inspiration:


It's only when we wake up that we realize how things are actually strange.

Tesatade det enda nagellacket jag köpte på Ullared igårkväll och blev verkligen glad överraskad! Ett svartglitterlack som man faktiskt bara behöver ett lager för att få tillräckligt med täckning! Jag har använt två lager på bilderna, men det var bara för att se om det var nån stor skillnad mellan ett laget och två lager, vilket det inte var. Man klara sig gott och väl med ett. Jag har kört på svart nagellack och ett glitterlack ovanpå, men det blir inte tillräckligt glittrigt, tycker inte jag. Detta lack är ifrån Claudia och kostade en tia! Det är lite svårt att fånga på bild, jag känner nog att det är mycket gråare i verkligheten och det fångar inte kameran riktigt.
Can I interest you in a sarcastic comment?

Idag chillade jag med min nya scarf, Rise Against nya skiva Endgame och NYX - Tea Rose

Jag har inte orkat med större projekt än läppstift och mascara de senaste dagarna..
Känner lite inspirationstorka..

You never really remember the beginning of a dream do you? You always wind up right in the middle of what's going on.

Smycken är något jag inte byter ut så ofta, jag har ofta några favoriter som jag använder väldigt ofta. Detta gäller armband, örhängen och halsband. Tänkte att jag kunde visa er mina favoritsmycken, och tänkte börja med armband!
Jag är mycket för läderimitation och svarta remmar när det gäller armband, så därför bär jag oftas armband med det stuket.

Det första (fr. v) köpte jag på en julmarknad som hålls varje år i lilla Vänersborg, så jag tror det är svårt att få tag i, men jag är ganska säker på att han som tillverkade dem har en affär någonstans också. Måste nog kolla upp det för jag är nog intresserad av att köpa fler, haha. Det andra armbandet vet jag att det kommer bli svårt att få tag i, då jag köpte det på antingen Menorca eller Kreta. Jag kommer inte riktigt ihåg men det var jättelängesedan i alla fall. De tredje köpte jag på mellandagsrean på JC i vintras. Det sista fick jag i julklapp av min mamma, så därför vet jag inte riktigt vart det är köpt.
Men nu vet ni lite mer hur min stil är när det gäller armband! Jag kommer komma med en "halsband-edition" och en "örhänge-edition" också! haha, hittepåord är dem bästa!

Jag är Sir Reginald, Hertigen av ketchup.

Nu funkar min kamera igen! Yay. Och jag har överlevt min första visit till Ullared! Jag var där i söndags och jag köpte mig en vårjacka och en väska. Det var väl main-sakerna jag köpte sen följde lite småplock med i bara farten. Jättekul upplevelse i alla fall.
Idag testade jag en läppenna jag köpte där, för typ 12 kronor, och jag tycker att den är ganska bra! Man märker verkligen skillnad om man använder läppenna under sitt läppstift. Det håller mycket bättre och så blir det en skarpare linje, vilket man kanske vill ha ibland, jag känner för det ibland i alla fall. Jag kan ju visa vad jag menar.


Såhär såg mina läppar ut idag, med läppenna.


Utan läppenna. Ganska stor skillnad!

Stupid British snack food.

Min kamera har gått sönder så här får ni lite inspiration tills vidare.
Hoppas kameran är lätt att fixa!

You got mugged by a monkey!

Veckans Hiss och Diss!

Hiss
Jag vill ge en liten extra hyllning till Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer från L’oréal. Jag har tidigare fått ett litet produkt-prov av denna produkt och jag blev lite kär i den. Jag har inte velat köpa den då jag tycker priset är lite högt och jag känner att burken inte är så stor, men sen i julas fick jag ett presentkort på Kicks och produkten var på extrapris och då tyckte jag att jag skulle slå till. Jag köpte den i januari och har älskat den sen dess.

Den jämnar ut huden och förminska porerna synligt, och det är just dessa egenskaper jag letar efter i en ansiktsprimer. När jag använder den känns det som min foundation täcker mycket bättre. Jag behöver dock köpa en ny foundation.. Off topic! Jag tyckte att burken var liten, men man behöver en väldigt liten mängd produkt varje gång man använder den och burken är inte så liten, faktiskt.

Ett bra test om man undra om man tycker om en produkt eller inte är att tänka, kommer jag köpa den igen? Gällande denna produkt tror jag allt att jag kommer göra det, för såpass bra som den är, det enda som är lite dåligt är som sagt priset.


Diss
Jag vill dissa Vichy Purete Thermale Soothing Eye Makeup Remover for sensetive eyes. Långt namn.

Jag hartidigare använt mig av Vichys hudvådsprodukter i samma linje, Purete Thermale, och jag gillade dem speciellt ansiktslotionen som jag fortsvarande använder. Jag tänkte att deras sminkborttagningsmedel kanske är lika bra. Hon på apoteket, där jag köpte den, rekommenderade den också. Hon sa att den tar bort allt, verkligen allt och att den är bra för de med känsliga ögon. Inget av de tycker jag att produkter gör.

Man får gnugga på ordentligt för att få bort allt smink runt ögonen, vilket inte är bra för den känsliga huden runt ögonen, men måste vara väldigt försiktigt med den huden. Men ändå efter allt gnuggande försvinner inte mascara-resterna. Efter man har tagit bort sminket och använt sina andra produkter så gör det verkligen ont i ögonen. Inte i ögonen utan utanpå, ögonlocken gör ont. Jag blir inte sugen på att sminka mig med ögonskuggor och så om det kommer göra så ont att ta bort det sedan.

Kommer jag köpa den igen? Aldrig.

There should be a gold man!

Idag ska jag bara slappa med några kompisar, kommer nog titta på någon film och käka pizza eller nått. Kommer bli hur härligt som helst! Jag har bara gjort en basic sotning, jag har använt en mörk skugga på hela ögonlocket och även på den undre fransraden. Jag har lagt lite kajal längs med den övre fransraden också. Piece of cake!
Moist. Moist. Moist. Moist.

Det här är 88-paletten jag har skrivit lite om. Tänkte att det är lite taskigt att skriva så mycket om den och inte ens visa den för er. Denna palett har jag köpt på tradera och jag vet inte riktigt vilket märke den är ifrån, men jag vet att eleven.se har liknande paletter. Jag tycker inte att pigmenteringen i skuggorna är jättebra, men jag tycker att den är användbar då det finns såpass många olika skuggor. Den gula skuggan var förstörd när jag fick den, den hade antagligen gått sönder när den skickades hem till mig. Det är ju lite tråkigt.


Den har en stor spegel i "locket" vilket är bra, men jag anväder inte den så ofta, då jag sminkar mig vid mitt sminkbord som har en mycket större spegel, så jag behöver den inte.

Lite jobbigt med blank förpackning, fingeravtrycken bara söker sig dit!

y'know who i think could handle that problem? Future Ted.

Lite gamla nagelbilder jag hittade på datorn. Tänkte att jag kan visa er lite av det! Jag tror de flesta är tagna under sommaren 2010, det gör ju inte att man längtar mer till sommare 2011 eller så, nej nej, verkligen inte!

Mycket fagert, photoboothbilder äger ju verkligen! Jag saknar mitt superkorta hår lite
när jag ser dessa bilder.. Men jag sparar ut det till studenten, vill ju ha en fin
uppsättning på balen!

Oh... I get it. A-man-duh.

Så här såg jag ut denna ypperliga fredag! Jag körde på monokromt idag.
Det blir ganska stor skillnad med glasögon på, kanske ska börja med att visa med och utan glasögon oftare!
Produkter
Urban Decay Primer Potion
Två ljusa skuggor blandade ifrån 88-paletten
IsaDora Crystal MauveSkugga nr 4
Svart skugga ifrån 88-paletten
Bare Escentuals Big Tease Mascara


but sometimes IT IS what I'm talking about!

Jag är tillbaka med lite nagelpics och jag fortsätter på dagens tema lila! Om ni inte har märkt det så är jag ett stort fan av lila. Detta är ett lack ifrån 4-packet ifrån H&M jag skrev om för ett tag sedan. Även detta var lätt att jobba med, men torktiden tyckte jag var lite kass. Jag kommer kanske komma med en jämförelse mellan detta lack och Mavalalacket Mexico jag visade er för nån dag sedan, det kanske skulle varit nått? Får se om jag hinner med det.


Dark Purple

Jag har ingen dialekt som är märklig eller kul

Våren var på väg, men precis när man trodde snön skulle försvinna helt kom det mer... Men det stoppar inte mig från att göra en vårinspirerad sminkning, färg, färg och färg! Det är inte jättevanligt för mig att sminka mig i färg men jag satsade på en lila sminkning. Jag använde min 88-palett, som jag kanske visar er lite senare. Jag vill ha vår nu!


Produkter
Urban Decay Primer Potion
88-paletten
IsaDora Perfect Contour Kajal Soft Black
Bare Escentuals Big Tease Mascara

I say... take me out!

Mitt ELF-paket kom härom dagen, hurra! Tänkte visa er vad jag beställde.
Först beställde jag tre läppstift - Gypsy, Voodoo och Seductive (de står i den ordningen, från vänster)

Gypsy - Som jag bar idag, den stora överraskningen!
Ett mycket fin rosa nyans, en jättefin färg, tycker jag!

Voodoo - En lite mörkare, brun/röd färg. Jag tycker denna ser lite mer sofistikerad ut.

Seductive - Lite mer coralligt, men jag trodde det skulle vara mer corallfärgat än det är.
Men ändå, väldigt fint!

Sen beställde jag även tre borstar. Vet inte varför metallen ser såpass smutsig ut,
jag har aldrig använt dem när bilden togs, att de såg ut så när man fick dem är
ju ett litet minus. De här är i alla fall deras Eye Shadow brush, Eye Crease brush
och Blending Eye brush. Har inte testat dem än, så ni får väl ett uttalande om
dessa lite senare.


Och själva anledningen till att jag beställde något från första början, en ögonfransböjare!
Har hört att deras är bra och jag behövde verkligen en ny!


You didn't phone-five, did you?

Här kommer dagens. Vilket läppstift jag har använt är hemligt tills vidare! haha.


Produkter
Urban Decay Primer Potion
Make Up Store Microshadow - Sultan
IsaDora Quartet - Crystal Mauve (Skugga nr 4)
Bare Escentuals Big Tease Mascara


The good times are killing me

Då ska jag försöka göra min första recension, får se hur detta går.


Jag har tänkt att recensera Lumenes Waterproof Eye Makeup Remover som jag har provat ett tag nu. Jag köpte den på grund utav att jag hört mycket bra om den och ville testa den själv. Innan denna använde jag Vichy Purete Thermale Soothing Eye Makeup Remover for sensetive eyes, som jag inte gillade alls och jag tycker verkligen inte den passar till känsliga ögon då mina ögon är otroligt känsliga. Vem vet, kanske ni får en recension på den också.

Det jag letar i hos en remover är att den inte ska irritera mina ögon, ta bort allt inklusive mascaran, vilket många removers gör otroligt dåligt, och att den inte ska lukta för starkt. Jag tyckte att Lumenes var bra på alla dessa punkter. Den innehåller olja och därför lämnar den en yta som jag inte riktigt gillar, det är den enda nackdelen jag kan hitta. Ytan försvinner förstås när man senare tvättar ansiktet som vanligt, så ett jättestort problem är det ju inte. Min slutsats är nog att jag rekommenderar denna produkt.

Kanske lite kort recension, men det är min första!

 

Jag köpte den på Lindex och den kostar ca. 129 kr.What's that? Self five? Nice!

Idag körde jag på en lite blåaktig sotning! Jag har lite problem med att ta kort, färgerna syns inte särskilt bra på det sättet jag tar dem nu, så ni får bara ha tålamod tills jag hittar ett bättre sätt. Hoppas ni har en bra fettisdag och äter många semlor, för det kommer jag göra!Produkter:
Urban Decay Primer Potion
NYX Jumbo Pencil - Black Bean
Maybelline Expertwear Mono - Heather Mist (blå ögonskugga)
Bare Escentuals Big Tease Mascara

Eating some junk food, smoke weed all day

Så fin, den skulle jag inte säga nej till!

Den kan man köpa den här!

I'm cuddly, bitch! Deal with it!

Så här såg mina läppar ut idag, jag har bara sovit 4 timmar så min kreativitet var inte på topp!

Jag har använt Make Up Store - Exit och Rimmel - Rose Passion

Och som vanligt en enkel ögonsminkning!


That's why I can't wear a digital watch


how can someone inconsistant mess up so consistantly

En stor favorit som ofta åker på mina naglar!
IsaDora - In the Army

Don't say that! You're too liberal with the word "legendary"

Idag blir det galej x2. Först kommer lite folk från släkten och sen sticker jag till en kompis där jag och några från klassen ska umgås, trevligt x2!
Jag tänkte visa er hur man kan förvandla en dagssminkning till en kvällssminkning! Jag skulle ha en sminkning på mig under dagen och så en annan senare, och då kom jag på att jag kunde visa er skillnaden jag gjorde, utan att behöva tvätta bort någonting, lätt som en plätt! Som vanligt har jag använt min kära IsaDora-kvartett, just i denna sminkningen har jag enbart använt den.


Så här såg jag ut under dagen. När jag träffar släkten brukar jag inte göra mer än så här.
(Urban Decay Primer Potion, ljuslila skugga, mörklila skugga, mascara)Så här såg jag ut senare på dagen. Den enda skillnaden jag har gjort är att jag har lagt den mörkaste skuggan från kvartetten i globlinjen och lite utav skuggan på den undre fransraden, sedan har jag lagt lite flytande eyeliner
på övre fransraden och lite kajal på övre vattenlinjen.

Mina läppar såg likadana ut hela dagen, Lumene Lip Graphics - Cinnamon Rose och NYX - Tea Rose.

See the Buddha on the second floor

Så här såg jag ut idag!


Produkter
Maybelline Line Definer Black
IsaDora Perfect Contour Kajal Soft Black
Svarta skuggan i 88-paletten
IsaDora Quartet Crystal Mauve (Ljuslila)
Bare Escentuals Big Tease Mascara

Why do people keep marrying Larry King? The man looks like a frog

Jag tänker inte kalla det outfit of the day, aldrig. Jag tänkte bara visa er vad jag hade på mig idag. Det är inte så typiskt mig att går klädd så här, men jag tyckte att det var fint på skyltdockan på Lindex, okej! Så jag ville bara testa om det var fint på mig. Jag gillar't!

Byxor: H&M Skjorta: Mammas gamla, från Esprit tror jag Skärp: H&M Ring: Lindex

If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer.

Så här ser paletten jag använder nästan hela tiden ut! Jag gillar speciellt den svart/gråa skuggan, man ser det kanske inte så jättebra på bilden men den har massa holografiskt glitter vilket gör den skitcool, tycker jag. Den skugga jag använder mest sällan är nog den silvriga, vet inte varför men de andra skuggorna använder jag flitigt, och den svarta använder jag till att lägga uppepå min kajal när jag markerar min övre fransrad, eller ja, oftast i alla fall.
Jag gillar att med en kvartett kan man göra så mycket med, så om man inte vet vilka
skuggor man ska köpa kan man alltid satsa på en kvartett. Det gör att man får fyra
olika skuggor som passar perfekt med varandra!
En liten nackdel med denna kvartett är att skuggorna är lite torra, alltså är de inte
pigmenterade.För en vardagssminkning tycker inte jag att de behövs så mycker power
i skuggorna, då jag oftast siktar på en mer naturlig look under dagen. Men om man ska
göra en dramatisk sotning ska man nog satsa på några andra skuggor.

Isadora Eyeshadow Quartet - 37 Crystal Mauve (125 kr på Kicks)

Because they lived them Ted, they lived the Star Wars!

Jag måste verkligen hitta ett bättre sätt att fota mina sminkningar, färgen försvinner helt och hållet. Jag har i alla fall gjort en lila, ljus sminkning idag, men det syns inte alls. Men men här är den!Produkter
Urban Decay Primer Potion
Yves Rocher Eyeshadow - 53 Blanc nacré
Den ljuslila och den mörklila i Isadora-paletten Crystal Mauve
Bare Escentuals Big Tease Mascara

We're brocken but still breathing

Hitta en jättefin ring häromdan, jag har varit på lite ringjakt det senaste men det blir jobbigt när man är såpass kräsen som jag är. Hittar aldrig någon ring jag kan tänka mig att ha på mig! Älskar att den ser så gammaldags ut, det gillar jag verkligen med smycken överlag. Denna finns att köpa på Lindex för en femtiolapp.


I'm gonna be with you

Så här såg mina läppar ut idag. Jag tror denna kombo kommer bli en favorit, jag diggar den!

Läpppennan är från Lumene, Lip Graphics - Cinnamon Rose. Vet inte om den
fortsvarande finns i sortimentet. Läppstiftet heter NYX - Tea Rose.

Where are you, Pablo?

Idag fixade jag naglarna lite, de hade blivit lite långa tyckte jag och jag gillar korta naglar. Jag tänkte visa er lite hur jag fixar mina naglar, steg för steg!
Det första jag gör är att ta bort gammalt nagellack eller bara tvättar händern om jag inte har nått på. Jag använder just nu H&M's egna nagellacks remover, men det gör jag enbart för att den ska ta slut, för den är nog den sämsta jag provat. Man får knugga riktigt länge innan lacket försvinner, jobbigt!
Rena naglar. Missfärgade, yes!

Sedan klipper jag dem. Inget speciellt, direkt.

Jag tycker att kanterna blir alldeles för skarpa, så jag filar ned dem något. Jag använder en nagelfil med 6 olika sidor ifrån Kicks, tror jag köpte den för 40 kronor.


Sen målar jag på ett lager med det lacket jag känner för. Enkelt men för mig är det nödvändigt att fixa mina naglar. Jag borde köra på mer vård, som nagelbandoljor etc. men det har inte blivit att jag gör det. Om ni har några frågor är det självklart bara att fråga på i komentererna!

Mavala - Mexico
Ett lack jag har haft väldigt länge, men kvaliten på mavalas lack gör att det inte
spelar nån roll hur gammalt det är!
Jag älskar färgen!


I'm Dr Monkey!

Ni har väl inte missat att lookfantastic.com har fri frakt internationellt denna vecka?RSS 2.0